BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHavalar nasıl olacak?----

Havalar nasıl olacak?

Havalar nasıl olacak?
16 Mart 2015 - 15:38 www.finansgundem.com

İstanbul'da hafta boyunca sert rüzgarlar var sıcaklık en fazla 10 derece...

Bahar aylarına girmemize rağmen kış gala bitmedi. Hava durumıu raporlarına göre mart ayının sonuna kadar sıcaklıklar düşük hava soğuk. Meteoroloji verilerne göre bu ay sonuna kadar yurt genelinde sağanak yağış, Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur var. İstanbul hava durumu ise sağanak yağışlı ve soğuk bu hafta sıcaklıklar 10 dereceyi geçmeyecek. Doğu Karadeniz'de fırtına görülebilir.

KIŞ DAHA BİTMEDİ

Kış bitmedi. Birçok bölgede yağış var. Yağışlar Marmara-İç Anadolu-Güneydoğu Anadolu'da yağmur şeklinde. Doğu Anadolu'nun kuzeyine ise yine kar geliyor. Sıcaklıklar çok düşük değil ama yine de soğuk. Ege ve Akdeniz Bölgesinde yarın yağış yok parçalı, parçalı çok bulutlu bir hava hakim. İç Anadolu'da ise Ankara ve Eskişehir hariç diğer merkezlerde yağış var. Rüzgarın Doğu Karadeniz'in doğusunda akşam saatlerinden sonra batı ve güneybatı yönlerden 6-8 kuvvetinde (60-75 km/saat) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın 17.03.2015 Salı günü sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi tahmin ediliyor. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Bitlis ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey, iç ve doğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege kıyıları ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

İSTANBUL'DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar Kuzey ve Kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)