BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHavalar nasıl olacak----

Havalar nasıl olacak

Havalar nasıl olacak
05 Haziran 2013 - 16:16 www.finansgundem.com

Yağışlar Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu'da etkili olacak

Yağışlar, Marmara, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Kayseri, Niğde, Isparta, Burdur, Sinop, Samsun, Kütahya'nın kuzeyi ve Adana'nın iç kesimlerinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Kayseri, Niğde, Isparta, Burdur, Sinop, Samsun, Kütahya'nın kuzeyi ve Adana'nın iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklık ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar ise kuzey kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da kuzey ve batı, diğer bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, ilk saatlerde Hatay ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.
BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde bölgenin batısı Bursa, Yalova, Bilecik ile öğle saatlerinde bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Kütahya'nın kuzey çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Isparta ve Burdur ile akşam saatlerinde Adana'nın iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu, doğusu ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, sabah Çankırı'nın kuzeyi, öğle saatlerinde Sivas, Kayseri ile akşam Niğde çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah Kastamonu, Karabük ve Sinop ile zamanla Bolu, akşam saatlerinde Kastamonu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, sabah Samsun ile öğle saatlerinde Bayburt dışında bölgenin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)