BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHava yolu şirketlerine de yaz geldi----

Hava yolu şirketlerine de yaz geldi

Hava yolu şirketlerine de yaz geldi
22 Haziran 2021 - 11:58 www.finansgundem.com

Hava yolu şirketlerinde işler yoluna girmeye başladı. ABD'li Delta Air toparlanmayı dikkate alarak 1000 yeni pilot alımı yapacağını açıkladı. Emirates de yaz sezonu boyunca operasyonlarını artıracak

Amerikan hava yolu şirketleri pilot istihdamlarını artıracaklar. ABD'nin en büyük hava yolu şirketlerinden Delta, gelecek yaza kadar 1000'den fazla pilot almayı planlıyor.

American Airlines, bu sonbaharda yaklaşık 300 pilot alacağını belirtirken, 2022'de bu sayının ikiye katlanacağını belirtti.

United Airlines da gelecek haftalarda 300 kadar yeni pilot almayı planladığını belirtti.

ABD'Lİ DELTA AİR TOPARLANMAYI DİKKATE ALARAK 1000 YENİ PİLOT ALIMI YAPACAK

Şirketin açıklamasına göre hava yolu sektöründe pandemi dönemi sonrasında güçlü toparlanma bekleyen şirket gelecek yıl yaz aylarına kadar 1000 yeni pilot alımı yapacak.

Kuruluş, ABD içinde tatil seyahatlerinin bu ay pandemi öncesi seviyelere dönmesini bekliyor. Yılın ikinci yarısında da Atlantik boyunca seyahatlerde normale dönüş öngörüyor.

EMİRATES, ARTAN TALEBİ KARŞILAMAK İÇİN YAZ SEZONU BOYUNCA OPERASYONLARININ ARTTIRIYOR

Emirates, yolcuların giriş kısıtlamaları rahatladıkça, yaz boyunca artan eğlence amaçlı seyahat talebini karşılamak için operasyonlarını arttırıyor ve hizmet ağını genişletiyor. Havayolu, eğlence ve artan iş seyahati talebinin yanı sıra arkadaşlarını ve akrabalarını ziyaret eden yolculara hizmet sunmak için uçuş ağını kademeli ve güvenli bir şekilde yeniden inşa ediyor ve kilit pazarlardaki varlığını optimize edecek stratejiler geliştiriyor.

Emirates, şuan 115 küresel noktaya hizmet veriyor. Temmuz ayı sonuna kadar, 124 şehre her hafta 880 sefer gerçekleştirerek, pandemi öncesi uçuş ağının %90’ına yakınını geri kazanmış olacak.

Aşı olmayanlara hapis cezası tehdidi

Afrika'da Kovid-19 kaynaklı ölümler son 1 haftada yüzde 40 arttı

Rusya'dan günde 140 uçak gelecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)