BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklıkları düşüyor----

Hava sıcaklıkları düşüyor

Hava sıcaklıkları düşüyor
07 Kasım 2013 - 07:44 www.finansgundem.com

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklıkları düşecek...

Bugün hava sıcaklığı kuzey ve batı kesimlerde 3 ila 8 derece azalacak, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre,  son değerlendirmelere göre  bugün (Perşembe) Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Antalya, Ankara, Eskişehir,Niğde, Kayseri, Sivas, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile yarın (Cuma) Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve GÜneydoğu Anadolu'nun yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Yağışların yarın (Cuma) sabah saatlerindeTrabzon'un doğu İlçeleri, Rize ve Artvin'in kıyı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
Rüzgar genellikle güney ve güneydoğu, Marmara ve Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.
Yağışların yarın sabah saatlerindeTrabzon'un doğu İlçeleri, Rize ve Artvin'in kıyı ilçlerinde kuvvetli olması bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)