BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklığı düşecek!----

Hava sıcaklığı düşecek!

Hava sıcaklığı düşecek!
07 Nisan 2015 - 09:40 www.finansgundem.com

ava durumu raporlarına göre sıcaklık düşüşleri devam edecek. Özellikle Kocaeli, Bursa, Ankara, Edirne ve İstanbul hava durumuna dikkat

Bahar havası bu sene rötarlı gelecek sıcaklıklar mevsim normallerinin altında seyrediyor. Hava durumu raporlarına göre ülke genelinde şiddetli yağışlar ve soğuk hava hakim. İç kesimlerde ve Doğu bölgelerde kar yağışı bile görülebilir. İstanbul bugünden itibaren Karayel'in etkisi ise 6-7 derece soğuyacak ve şiddetli yağışlar görülecek. İstanbul hava durumu için bugün hissedilen en yüksek derece 11 derece olacak ve öğleden sonra yağışlar tekrar başlayacak.

Bu hafta soğuk bir hafta olacak, lodostan dolayı bugün hava sıcak ama Doğu ve iç kesimmlerde kar yağışının görüleceği bir hava durumu geliyor. Şu anda İstanbul güneşli ve sıcak lodostan dolayı sıcak esen bir rüzgar var ama şu anda Edirne'den yurda giren yoğun ve kara bulutlar var. Yağış getiren bu bulutlar Edirne, Tekirdağ'dan geçerek hızlıca Marmara'nın tamamını alarak Batı Karadeniz' e doğru gidecek.

İSTANBUL'DA 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

Ege'den yaklaşan bir bulut kütleside EgeBölgesi'ni etkileyecek ve şiddetli yağışlar görülecek. Bugün ılık ama kuvvetli yağış görülecek batı bölgelerde, ama öğleden sonra sert rüzgarlarla hava sıcaklığı düşecek. Ankara'da ilerleyen saatlerde sıcaklıklar yükselecek ve mevsim normallerine ulaşacak. Yarın akşamdan itibaren yurdun büyük bir bölümü soğuk bir havanın etkisine girecek. Sakarya, Bursa, Kocaeli, İstanbul'da yağışlar var bu gece karayelin etkisi ile yağışlar şiddetini arttıracak ve hava çok soğuyacak.

EGE'DE FIRTINA BEKLENİYOR

Ege Denizi'nin kuzeyinde güney ve güneybatı, güneyinde güneydoğu yönünden esecek rüzgarın yarın sabah saatlerinden sonra fırtına şeklinde esmesinin beklendiği bildirildi.
     
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Ege Denizi'nin kuzeyinde güney ve güneybatı, güneyinde güneydoğu yönünden esecek rüzgarın yarın sabah saatlerinden sonra saatte 50-75 kilometre hızla fırtına şeklinde esmesinin tahmin edildiği ifade edildi.

İÇ KESİMLERDE KAR YAĞIŞI GÖRÜLEBİLİR

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı bulutlu, batı kesimlerin yer yer çok bulutlu, Trakya ve Çanakkale çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren Kıyı Ege, Manisa, Uşak, Denizli, İstanbul, Bursa, Bilecik, Sakarya ve Düzce çevreleri, akşam saatlerinden sonra Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in yağmur ve sağanak, Kıyı Ege'nin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Trakya, akşam saatlerinden sonra Marmara'nın güney ve doğusu ile Tekirdağ, İzmir, Aydın ve Manisa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derecede (4 ila 8 derece) artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle güney yönlerden, gece saatlerinden sonra Marmara'da kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)