BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklığı artıyor----

Hava sıcaklığı artıyor

Hava sıcaklığı artıyor
18 Kasım 2014 - 10:32 www.finansgundem.com

Hava sıcaklığı 1 ila 3 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde seyredecek

Hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi öngörülüyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmeye göre, Çanakkale, Edirne'nin güneyi, Balıkesir'in batı kıyıları ve Rize çevreleri ile İzmir ve Artvin kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor. Hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi öngörülüyor. Rüzgarın ise genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı beklendiğinden, yaşanabilecek görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Bölgelerde hava durumu

MARMARA:  Parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale çevreleri ile Edirne'nin güneyi ve Balıkesir'in batı kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis olayı öngörülüyor.

EGE: Parçalı yer yer çok bulutlu, İzmir kıyılarının hafif sağanak yağışlı. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçmesi tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi'nde yer yer pus ve sis olması öngörülüyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Rize çevreleri ile Artvin kıyılarının hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis öngörülüyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU Parçalı ve az bulutlu. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sisli olması tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava sıcaklığı

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu.(19)

İZMİR: Parçalı yer yer çok bulutlu, kıyıları hafif sağanak yağışlı(20)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(22)

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli.(16)

ZONGULDAK: Parçalı ve çok bulutlu (16)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu (17)

ERZURUM: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli. (9)

DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli (18)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)