BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHava sıcaklığı 4 derece artacak----

Hava sıcaklığı 4 derece artacak

Hava sıcaklığı 4 derece artacak
25 Mayıs 2014 - 16:25 www.finansgundem.com

Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde mevsim normalleri civarında, batı kesimlerde ise 4 derece artacak

Hava sıcaklığı, Batı bölgelerde 2 ile 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak, Türkiye genelinde mevsim normalleri civarında, batı kesimlerde ise yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Edirne, Kırklareli, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Mersin'in iç kesimleri, Ankara'nın kuzey ve doğusu, Çankırı, Kırıkkale ve Adıyaman çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Çorum, Amasya, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Kars, Ardahan ile Giresun ve Artvin'in iç kesimleri, Sivas'ın kuzeydoğusu ve Erzincan'ın kuzey çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, batı bölgelerde 2 ile 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Sıcaklık, yurt genelinde mevsim normalleri civarında, batı kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredecek. 

Rüzgar ise genellikle kuzey ve batı, Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun doğusu ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)