BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Hatırlatma dozu yaptırın' çağrısı!----

'Hatırlatma dozu yaptırın' çağrısı!

'Hatırlatma dozu yaptırın' çağrısı!
20 Temmuz 2022 - 17:53 www.finansgundem.com

Antalya İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük artan korona vakalarına yönelik önlemler aldıklarını söyleyerek, "Toplumdan ricamız en kısa sürede hatırlatma dozlarını yaptırmaları" çağrısında bulundu.

Antalya İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük, "Elimizde kullanabileceğimiz en güçlü silah şu an için aşı. Toplumdan ricamız en kısa sürede hatırlatma dozlarını yaptırmaları" ifadelerini kullandı.

Kepez Devlet Hastanesinde altıncı aşısını yaptıran Başıbüyük, gazetecilere, hastalığı geçirmiş olmanın yanında, doz arasında 6 ay gibi bir süre geçmişse hatırlatma dozunun yaptırılması gerektiğini açıkladı.

Tedbirlerin önemine değinen Başıbüyük, şöyle konuştu:

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de vaka sayılarında hareketlilik, artış söz konusu. İster istemez ilimizde de bu kendini göstermeye başladı. Şu ana kadar elimizde dört silahımız var. Maske, mesafe, hijyen kuralları ve beraberinde aşı. BioNTech, Sinovac veya yerli ve milli olması nedeniyle TURKOVAC aşısı yaptırabilirler. Aşı bizim için çok ciddi önem arz ediyor. Elimizde kullanabileceğimiz en güçlü silah şu an için aşı. Toplumdan ricamız en kısa sürede hatırlatma dozlarını yaptırmaları. Özellikle 50 yaş üstü kronik hastalığı olan ve sağlık çalışanları mutlaka hatırlatma dozlarını olmaları gerekiyor.

Tüm hastanelerde yaptırılabilir

Başıbüyük, tüm hastanelerde kamu, özel veya üniversite hastaneleri fark etmeksizin, birinci basamak aile sağlığı merkezlerimizin de tamamında her üç aşının da yaptırılabildiğini bildirdi.

Herkesin mağdur olmamak için randevu alarak aşılarını yaptırmasını talep eden Başıbüyük, "İlimizde de vaka sayılarında bir hareketlilik söz konusu. Şükürler olsun hastanelerimize ciddi yük getirecek sayıda bir vaka artışı söz konusu değil. Tüm tedbirler konuyla ilgili tüm planlamalar artışların devam etmesi durumunda nasıl bir planlamamız olacağının hepsinin çalışmasını yaptık" dedi.

Kovid-19'a karşı hatırlatma dozuna büyük ilgi

 

Kovid-19 aşısı hatırlatma dozu randevuları açıldı

 

Koca: Hatırlatma dozu aşılarını ısrarla öneriyoruz

 

Bilim Kurulu üyesinden 'hatırlatma dozu' uyarısı

 

Uzmanlar uyardı! Hatırlatma dozunu unutmayın

 

Hatırlatma dozu olanlara 2 milyon dolarlık ödül

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)