BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHatay'da AK Parti binası önünde patlama!----

Hatay'da AK Parti binası önünde patlama!

Hatay'da AK Parti binası önünde patlama!
22 Temmuz 2015 - 20:35 www.finansgundem.com

AK Parti İlçe binası önünde meydana gelen patlama esnasında Hatay Milletvekili Mehmet Alğan da gençlik kolları ile istişare toplantısı yapıyordu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde AK Parti binası önünde çöp konteynerinin çök kamyonuna aktarılması sırasında patlama meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, saat 19.00 sıralarında Ulu Cami Caddesi'nde İskenderun İlçe belediyesine ait çöp kamyonuna konteynerin aktarılması sırasında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. AK Parti İlçe binası önünde meydana gelen patlama esnasında Hatay Milletvekili Mehmet Alğan da gençlik kolları ile istişare toplantısı yapıyordu. Şehir merkezinde panik yaşanırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Patlamanın ardından havada karpit kokusu oluştuğunu ve çöp konteynerinde soda şişeleri olduğunu söyleyen Milletvekili Alğan, "Muhtemelen soda şişelerinin içerisinde karpit doldurup ateşe verip çöp konteynerlerine atmışlar. Çöp arabasının basıncıyla patlama yaşandı. Sadece büyük bir ses duyduk dedi.

Çöp kamyonunda Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nün incelemesinden sonra patlamanın neyden kaynaklandığının tespit edileceği öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)