BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHatay Valisi: Rejim saldırısı sonucunda 33 askerimiz şehit oldu----

Hatay Valisi: Rejim saldırısı sonucunda 33 askerimiz şehit oldu

Hatay Valisi: Rejim saldırısı sonucunda 33 askerimiz şehit oldu
27 Şubat 2020 - 23:53 www.finansgundem.com

Hatay Valisi, İdlib'de rejim saldırısı sonucunda 33 askerin şehit olduğunu açıkladı.


Hatay Valisi Rahmi Doğan, Esed rejimi tarafından İdlib'de Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensuplarına yönelik hava saldırısında 33 askerin şehit düştüğünü açıkladı. 

Doğan, AFAD İl Müdürlüğü binasında, İdlib'de TSK'ye yönelik hava saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Doğan, her saat başı olmak üzere 4 kez tekrarladığı açıklamaların ilkinde 9 olarak verdiği şehit sayısını son açıklamasında 33 olarak bildirdi. 

Saldırının rejim güçlerince yapıldığını belirten Doğan, ikinci basın toplantısında 22 şehidimizin cenazelerininin ve 36 yaralı askerimizin Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Hatay'a getirlidğini ve yaralı askerlerimizin tedavilerine başlandığını bildirdi. Doğan, bir sonraki açıklamasında yaralı askerlerimizden 7'sinin daha şehit olduğunu ifade etti.

ŞEHİT SAYISI 33'E ÇIKTI

Saat 04.00'da son kez kameralar karşısına çıkan Vali Doğan şunları söyledi:

"Esed rejim güçleri tarafından İdlib'de TSK mensuplarımıza karşı yapılan hava saldırısı sonucu yaralanan askerlerimizden maalesef dördü daha şehit düştü. Hava saldırısı sonucu 33 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur. Hastanelerdeki yaralı askerlerimizin hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Ben tekrar şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Yaralılarımızla ilgili durumu kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğim. Milletimizin başı sağ olsun."

Doğan, hastanelerde yaralılar için herhangi bir kan ihtiyacı olmadığını vurgulayarak, "Tüm tedbirler alınmıştır, tüm sağlık personelimiz görevi başındadır. Yaralılarımıza gerekli müdahaleler yapılmaktadır. Hemşehrilerimden müsterih olmalarını bekliyorum ve hastanelerin etrafında herhangi bir yığılma olmamasını buradan istirham ediyorum" diye konuştu.

Ankara'da Erdoğan başkanlığında acil güvenlik toplantısı

 

Türkiye'den uluslararası diplomasi atağı

 

Senatör Graham'dan İdlib'de uçuşa yasak bölge ilanı talebi

 

Türkiye mültecilere Avrupa kapısını açtı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gerçek.28 Şubat 2020 12:09

    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. vatanımıza milletimize devletimize hükümetimize ship çıkalım birlik beraber olalım.

  • art28 Şubat 2020 09:36

    Artık suriye den çıkılmayacak ve rejimin katliamla aldığı her yer alınacak...ruslarda ya bizi kabul edecek ya da gidecek.

  • wxw28 Şubat 2020 09:10

    Aferin çok güzel yönettiniz...ruslara, rejime ve iran'a güvendiniz sonuç bu...Allah büyüktür, sizlere de kalmaz bu dünya...