BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHasan Survivor'dan gitti bir bir bombaladı!----

Hasan Survivor'dan gitti bir bir bombaladı!

Hasan Survivor'dan gitti bir bir bombaladı!
29 Haziran 2015 - 15:46 www.finansgundem.com

Survivor'dan elenen Hasan Yalnızoğlu, takım arkadaşları hakkında ilginç iddialarda bulundu

Survivor'a dün akşam veda eden isim Hasan Yalnızoğlu oldu. Takım arkadaşları hakkında açıklamalarda bulunan Hasan; Turabi, Taner ve Hilmicem üçlüsünü 'Takım kurdular üçü '3 şampiyon' sanki adanın sahibi, takımın lideri gibi hareket etmeye başladılar.' diyerek eleştirdi.

İşte Hasan'ın açıklamaları...

"ÜST ÜSTE HATA YAPTIM"


İlk Survivor'da dokunulmazlıkların hepsini hemen hemen kazandım. Oraya sadece Hasan ve Hasan gibi insanların derdini anlatmak için gitmiştim ve bunu başardım. Survivor All Star'a birinci olmak için geldim ama bu stresin altından kalkamadım ve hata üstüne hata yapmaya başladım.

TURABİ İLE TARTIŞMALARIMIZ...

Turabi ve arkadaşları ile ilk başta gerginlik yaşadım. Sebebi benimle iligli değildi. Takım adına hareket eden bendim onlar bencil davrandı. Takım kurdular üçü '3 şampiyon' sanki adanın sahibi, takımın lideri gibi hareket etmeye başladılar. Bu ekipten birinin adı yazılınca -ki bana göre Gönüllüler'de en zayıf halka Taner'di. Bunu gördüm ve gitmesi için direttim. Onlar bunu görmek istemedi. Taner'i yazan bizim düşmanızdır dediler. Taner gittikten sonra performasımız artı bunu da gördüler. Hilmicem özür dileri, Bozok anladı ve son olarakta Turabi anladı. Olumsuz tavırları değişti ve diyalog öyle devam etti.

"BEGÜM YA DA MERVE 1.OLSUN"

Olmadığım gibi davranmadım ben hep ben olmaya çalıştım. Adada bana tavır alan kişilerin sonradan gelip benimle konuşması ve bütün insanların buna şahit olmasına çok sevindim.
Benim için beşinci olmakla ikinci olmak arasında çok fark yok. Eğer 2012'deki gibi finalde yenilseydim buna yüreğim dayanmazdım. Survivor All Star'da birinci olmasını istediğim kişi Begüm'dür. Eğer Begüm olamazsa Merve olsun isterim.

HASAN SURVİVOR'A BÖYLE VEDA ETTİ

Survivor All Star 28 Haziran ada konseyinde elenen isim Hasan oldu. Hasan elemeden sonra yaptığı açıklamada Survivor birincisinin Begüm olması gerektiğini söyledi. Hasan Begüm için oy isteyerek Survivor All Star birincilik yarışına veda etti.

Survivor All Star'a büyük hedeflerle geldiğini belirten Hasan, Acun Ilıcalı'nın deyimiyle bu yarışmanın en büyük sürprizi oldu ve finale kalamadı. Hasan veda konuşmasında tüm yarışmacıları isimleriyle birlikte değerlendirdi Begüm için ayrı bir paragraf açtı.

SURVİVOR BİRİNCİSİ BEGÜM OLSUN

Hasan Survivor All Star birincisinin gönüllüler takımından çıkmasını istediğini belirterek Begüm için oy istedi. Hasan şunları söyledi;
"Hep beraber gitmek istedik finale ama olmadı. İsterim ki bizim gönüllülerden biri kazansın. Açıkçası Begüm kazansın isterim. Bundan sonra insanlar oy vereceklerse çizgisini hiç bozmayan bir Begüm var. Bence inşallah o olur."

Hasan Yalnızoğlu Begüm birinci olmayacaksa Merve Aydın'ın birinci olmasını istediğini söyledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)