BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHarvard’ın Türk yazarı Ünker'den ‘satış’ın sırları----

Harvard’ın Türk yazarı Ünker'den ‘satış’ın sırları

Harvard’ın Türk yazarı Ünker'den ‘satış’ın sırları
12 Eylül 2018 - 11:52 www.finansgundem.com

Ümit Ünker, “Değer Odaklı Satış” kitabında başarılı bir satış uzmanı olmanın yollarını anlatıyor…

"Hayatımızda satın alma sürecinde birçok kez, “Buna değer mi?” sorusunu sormuşuzdur. Değer kavramı nesnelere, ürüne, hizmete karşılık atfedilen bedelin değeceğini düşünerek hatta düşünmeden “Buna değer…” diyerek kabul ettiğimiz şeydir. Yani değer insanların satın aldıkları, fiyat ise ödedikleridir. Satış ise en basit hali ile ihtiyaçların karşılanması için satıcı ile alıcı arasındaki alışveriş olayıdır. İşte bu kitap satışı “değer” noktasında ele alarak, yeni nesil müşteri tipleri ve satış profesyonellerin sırrı dokuz hipnotik satış tekniğinden tutun da iletişim mesafeleri, yalanı yakalamanın yolları, iyi bir konuşmacı olmanın sırları, beyin türleri, drama tekniği ve iknanın psikolojisine kadar pek çok konuyu içeriyor. Hatta size, satışla ilgisinin olmadığını düşündüğünüz bazı konuların aslında satışla nasıl da iç içe olduğunu fark edeceğiniz; satışın öncelikle kendini ve insanı tanımaktan geçtiğini göreceğiniz, her sayfasında yeni bir bilgi ile donanım kazanacağınız eşsiz bir deneyim sunuyor."

Halihazırda, Harvard Üniversitesi’nin iş dünyası yayını “Harvard Business Review”in yazarı Ümit Ünker’in satış alanında pek çok başarısı, ödülü, eğitimi ve yayını bulunuyor. Bu kitap da bütün bu tecrübenin bir ürünü olarak zengin içeriğiyle sizleri başarılı bir satış uzmanı yapmak için bekliyor.

Şimdiden bol satışlar…

Ceres Yayınları’ndan çıkan “Değer Odaklı Satış” kitabının ayrıca, tüm görsel çizimlerin Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality) yani AR ile özel olarak oluşturulması; kitaba Google Play ve Apple Store’dan “Değer Odaklı Satış” uygulaması ile ulaşabilmeniz açısından kendi alanında ilk olma özelliği taşıyor.

İki usta ismin kaleminden: İdealist

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)