BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​Harry ve Meghan 10 milyon sterline malikane satın alıyor----

​Harry ve Meghan 10 milyon sterline malikane satın alıyor

​Harry ve Meghan 10 milyon sterline malikane satın alıyor
04 Mayıs 2020 - 13:40 www.finansgundem.com

Prens Harry ve eşi Meghan, Los Angeles’da 10 milyon sterlin değerindeki mükemmel malikaneyi satın almayı düşünüyorlar.

Prens Harry ve eşi Meghan, Los Angeles’da 10 milyon sterlin değerindeki mükemmel malikaneyi satın almayı düşünüyorlar. İngiliz gazetesi Daily Mirror’ın haberine göre Meghan’ın annesi de çiftle birlikte yaşayacak.

Daily Mirror’ın heberinde, Prens Harry ve eşi Meghan’ın Fast and Furious film serisinin yapımcısı Steve Chasman malikanesini almayı düşündükleri ve çiftin malikaneyi almaları durumunda Amerikalı oyuncular Tom Hanks ve Ben Affleck’e komşu olacakları belirtildi.

Habere göre Prens Harry ve Meghan, beraber kalacakları Meghan’ın annesi Doria içinde uygun olacak 10 milyon sterlin değerindeki geniş bir evi seçti. Los Angeles’da lüks bir bölge olan Pacific Palisades’e yakın olan evde 6 yatak odası bulunuyor.

Ev 360 derece sanal tur ile gezilebilen malikanenin geniş beyaz bir mutfağı, geniş bir havuzu ve sinema odası da bulunuyor.

Fast and Furious film serisinin yapımcısı Steve Chasman, yakınında Amerikalı oyuncular Tom Hanks ve Ben Affleck’in evlerinin bulunduğu evi satılığa çıkardı.

Bir kaynağın aktardığına göre 35 yaşındaki Prens Harry ve 38 yaşındaki Meghan, Meghan’ın 63 yaşındaki annesi için yeterli alanın olduğu yeni bir ev istiyorlar.

İngiliz gazetesi The Sun, karantina sürecinin bitmesiyle Kraliyet çiftinin yeni evlerine taşınacaklarını aktardı. Gazete ayrıca Doria’nın oldukça bağımsız bir kişiliği olduğunu ve çiftin hayatına karışmak istemiyor gibi gözüktüğünü bu sebeple malikanenin ek binasında tek başına yaşayacağını aktardı.

Kaliforniya’da uygulanan karantina sebebiyle çift yakın bir zamanda yeni evlerine taşınamayacak.

Prens Harry, eşi Meghan ve yeni doğan çocukları çocukları Archie ile – kalıcı olarak kalacakları bir yere taşınmak için- karantinanın bitmesini beklerken, İngiltereli ünlü şarkıcı Elton John’un evine yakın bir yerde Los Angeles’da yaşıyorlar.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)