BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHamzaoğlu'ndan flaş açıklamalar----

Hamzaoğlu'ndan flaş açıklamalar

Hamzaoğlu'ndan flaş açıklamalar
16 Eylül 2015 - 02:10 www.finansgundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu, 2-0'lık Atletico Madrid mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2-0 kaybedilen Atletico Madrid maçına umutlu başladıklarını ancak istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hamza Hamzaoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde sezonun ilk maçını yaptıklarını hatırlatarak, "Umutla başladık ama maalesef mağlubiyetle ayrıldık. İlk yarıda çok erken gelen goller bizim direncimizi kırdı. Toparlanmakta zorlandık" dedi.

İkinci yarıda yaptıkları değişikliklerle oyunda daha etkili olmaya başladıklarını anlatan Hamzaoğlu, "Tabi skor 2-0 olduktan sonra oyunu çevirmek kolay değildi. Belki ikinci yarıda erken bir gol bulsak, farklı bir atmosfere bürünebilirdik. Oyuncularım kendilerine daha fazla güvenle, istekli ve coşkulu bir şekilde rakip kaleye gidebilirlerdi" ifadelerini kullandı.

"Sabır gösterilmiyor"

"Karşımızdaki rakip Atletico Madrid ve saygı duymamız lazım. İstikrarlarını oturtmuşlar. Oynayan veya oynamayan oyuncular önemli değil. Sistem sahada tıkır tıkır işliyor" şeklinde konuşan Hamzaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şunu da gördük, eksiklerimiz var ama biz de bu seviyeleri yakalayabiliriz. Maalesef biz her maçta galibiyet bekliyoruz. Fedakarlık yapmak işimize hiç gelmiyor. Onların yaptıklarını yapmamıza müsaade edilmiyor, sabır gösterilmiyor. Daha 5 maçımız var ve bu kalan maçlarımızda da hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Bizim duygularımız, mantığın önüne geçiyor. Bir hata yapıyorsunuz, seyirci tepkisi geliyor ve toparlayamıyorsunuz. İnsanların futbola bakışı, sabırsızlığımız, bir an önce başarı isteği, uzun vadeli hedeflere gitmeyi engelliyor. Eğer kalıcı başarılar ve istikrarlı bir yapı istiyorsak, bunları yapmak zorundayız. Ama ne kadar yapabiliriz, ne kadar ömrümüz yeter bilemem. Görevde olduğumuz sürece bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Biraz sabırlı olmak lazım."

 "Düşünceler her zaman doğru sonucu vermiyor"

Sarı-kırmızılı teknik adam, maça başladığı ilk 11'de ve saha formasyonunda maç oynanırken yaptığı değişikliklerle ilgili yöneltilen bir soru üzerine, "Düşünceler her zaman doğru sonucu vermiyor" dedi.

Maça, ikinci yarıdaki 11'le başlasalar da aynı sonuçla karşılaşabileceklerini dile getiren Hamzaoğlu "Bunun garantisi yok. Emre Çolak'ın daha iyi şeyler yapma isteğinden kaynaklanan hataları ve toparlayamaması, oradaki dengeleri bozdu. Topa sahip olabilir, çabuk oynayabiliriz diye düşünüyorduk" şeklinde konuştu.

Denayer'i stoperde, Hakan Balta'yı ise ön liberoda maça başlattığını anlatan sarı-kırmızılı çalıştırıcı, "Ama beklediğimiz şeyi ilk yarıda göremedik. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle daha etkili olduk ama bu kez de gol bulamadık. İkinci yarıdaki oyun, bizi bundan sonrası için umutlandırdı. Eksiklerimiz var tabii ki ama daha iyi olacağımıza inanıyorum' değerlendirmesinde bulundu. 

İkinci yarıda yakaladıkları fırsatları değerlendirmeleri gerektiğini aktaran Hamzaoğlu, "O pozisyonlarda golü bulmamız lazımdı. Golü bulma noktasında yeterince etkili değildik. Bu da bizim eksiğimiz. Düzeltmesi gerekenler yine bizleriz. Daha çok çalışacağız. İkinci yarı oyunu elimize aldık fakat rakibin 2-0 önde bulunmasının da bunda etkisi olabilir. Aslında bir gol gerekiyordu. Eğer bir gol atabilseydik, o moralle maçı farklı bir noktaya taşıyabilirdik" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımla ilk maçına çıkan Denayer'in performansından memnun olduğunu aktaran Hamzaoğlu, Podolski'nin erken oyundan düştüğü şeklindeki bir yorum üzerine de, "Bundan bizim de memnun olduğumuzu söyleyemeyeceğim. Daha iyisini yapması gerekiyor. Biraz yavaş gelişiyor ama bize daha fazla katkı yapacağını düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)