BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHamzaoğlu: Favori Atletico ama...----

Hamzaoğlu: Favori Atletico ama...

Hamzaoğlu: Favori Atletico ama...
14 Eylül 2015 - 17:50 www.finansgundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Wesley Sneijder, Atletico Madrid maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak olan Atletico Madrid maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

HAMZA HAMZAOĞLU

"LİGDEN UZAKLAŞMAK İYİ OLACAK"
"Tabii ki Galatasaray için farklı bir atmosfer, Atletico Madrid karşısında da iyi bir performans sergileyeceğiz. Lige çok iyi başlamadık ama bizim oyuncularımızın Şampiyonlar Ligi performansı daha farklı. Ligdeki ortamdan biraz uzaklaşacağız, bizim için iyi olacak. Taraftarlarımız ile beraber Atletico Madrid karşısında coşkulu bir performans sergileyeceğimize eminim. Atletico Madrid hem hücumda hem de savunmada çok iyi organize olan bir takım, biz de hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Bazı oyuncularımızın durumu henüz belli değil, kadroda bazı değişiklikler yapabiliriz."

"HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE KUPA KALDIRMAK"
"Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı kupa kaldırırken görmek istiyoruz. İnşallah birkaç sene içinde bu hedefimize ulaşırız. Rakibe çok pozisyon veriyoruz ama çok da pozisyon üretiyoruz. Konya maçı hariç bunları gole çeviremedik. Sezona sonuç olarak kötü başladık ama futbol olarak kötü değiliz. Biz böyle oynamaya devam edersek iyi sonuçlar gelecektir. Böyle oynamaya devam edersek sonuç da eninde sonunda bize gelecek buna inanıyoruz. Doğru yoldayız, emin adımlarla ilerleyeceğiz."

"ATLETİCO'YU ARTIK HERKES TANIYOR"
"Arda'nın Atletico Madrid'de oynaması, bizim de onları yakından takip etmemizi sağladı. Herkes Atletico'yu artık tanıyor. Oyuncular bazı maçlarda farklı konsantre olurlar, bunu ne kadar engellemek isteseniz de elinizde olan bir şey değildir. Basın, çevre, her şey bunda etki ediyor tabii ki. Real Madrid maçını farklı konsantrasyonla oynadık, yarın da öyle olacak. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız her maç, bizi sonuca doğru götürecek."

"HER ZAMAN FAVORİLER KAZANMAZ"
"Atletico'nun favori olması kaçınılmaz ama her zaman favoriler kazanmaz, bunu unutmamak lazım. Bizim de geçmişte önemli başarılarımız var. Simeone'yi tebrik ediyorum ve saygı duyuyorum. Son senelerde yaptıkları iş çok önemli. Sahada bütün unsurlar birleştiğinde kazanabilecek bir Galatasaray olacak. Taraftarımızla birlikte çok farklı bir Galatasaray izlettireceğiz."

"KİMSE BUNU DÜŞÜNMESİN"
"Tamamen Atletico Madrid'e yönelik bir kadro ile çıkacağımı kimse düşünmesin. Ancak onlara önlemlerimiz de olacak. Çok ciddi anlamda dikkat edilmesi gereken bir takım Atletico Madrid. Kimle oynayacağımızın da farkındayız."

WESLEY SNEİJDER

"GEÇEN SENE DE KÖTÜ BAŞLAMIŞTIK"
"Harika bir takımımız var. Birbirimizle kavga ettiğimiz konusundaki haberler basının uydurması. Biz çok iyi arkadaşız. Biz büyük bir takımız. Bunu geçen sene gösterdik. O zaman da sezona kötü başlamıştık. Biz bir takımız ve bunu yarın göstereceğiz. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Elbette lige iyi başlayamadık ama Şampiyonlar ligi başka bir kulvar. Çok çalışıp, takım halinde hareket etmeliyiz." 

"SİZDEN ÇOK BENİ İLGİLENDİRİYOR"
"Yarın çok önemli bir maçımız var. (sözleşme uzatma konusu) Bu olay sizden çok takımı ve beni ilgilendiriyor. Menajerimin 'Yarışmacı takıma gitmek istiyor' lafı menajerimin düşüncesi. Menajerimden bir yanıt istiyorsanız, menajerimle görüşün. Benimle ilgili şeyleri ise bana sorun. Burada çok mutlu olduğumu söyledim. Sadece Atletico Madrid maçını düşünüyorum. Kendi işime konsantre olmak istiyorum."

"KONUŞURSAM CEZA ALIRIM"
"Verilen kararlardan ve yapılan hatalardan mutlu olmuyorum bazen ama hepsini dile getirirsem burada ceza alırım. Ben kazanmayı seviyorum. Teknik adam, teknik adam olduğu için, hakem de hakem olduğu için hata yapar. Bunlar işin bir parçası. Jose genç ve iyi bir oyuncu ama farklı bir ülkeye ve lige alışması zaman alacak. İlk defa başka bir ülkede oynuyor."

"AÇ VE HEVESLİYİZ"
"Sinirleniyorum çünkü kazanmak istiyorum, çünkü ben winner'ım. Atletico Madrid çok zor bir rakip. Diego Simeone’yi tebrik ediyorum. Çok güçlü bir ekip yarattı. Atletico'nun çok iyi bireysel oyuncuları var, ligde de şampiyon olabilirler, hepsinden önemlisi takım olmuş durumdalar. Atletico'nun yarın favori olduğunu söyleyebilirim. Ancak biz aç ve hevesliyiz.  Evimizde taraftarımız önünde daha farklı ve iyi oynayacağız. Atletico Madrid ile oynayarak ekstra bir başlangıç yapacağız."
Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Galatasaray'ın TT Arena'da Atletico Madrid'i konuk edeceği mücadele yarın saat 21.45'te TRT1'den yayınlanacak.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)