BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHamsi yüzleri güldürecek----

Hamsi yüzleri güldürecek

Hamsi yüzleri güldürecek
28 Ağustos 2013 - 11:28 www.finansgundem.com

Balıkçılar yeni umutlarla 1 Eylül'ü bekliyor. Hamsinin bol olması bekleniyor

Denizlerde 1 Eylül'de sona erecek av yasağı öncesi yıpranan ağlarını ve teknelerini onaran Karadenizli balıkçılar, yeni umutlarla ve heyecanla "vira bismillah" demeye hazırlanıyor.
Av yasakları nedeniyle 15 Nisan'da ara verdikleri "ekmeği denizden çıkarma" mücadelesine 1 Eylül'de tekrar başlayacak olan Karadenizli balıkçılar, yeni sezon hazırlıklarını endişe ve heyecanı bir arada yaşayarak sürdürüyor.
Ordu Kumbaşı Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Şahin Aydemir, yaptığı açıklamada, balıkçıların yeni sezonu umutla karşıladığını söyledi.
Aydemir, ilk tespitlerine göre bu sezon balıkçının yüzünün hamsi ile güleceğini vurgulayarak, şöyle devam etti:
"Yeni sezon öncesi ilk tespitlerimize göre bu sezon balıkçılarımızın yüzünü hamsi güldürecek, palamut ise üzecek. Lüfer de iyi durumda gözüküyor. Balıkçı arkadaşlar da bu anlamda tüm hazırlıklarını tamamladı ve 1 Eylül tarihini bekliyorlar. İnşallah onlar adına bol ve bereketli bir sezon olacak. Vatandaşımız da bol bol balık tüketme şansı bulacak."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)