BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHamsi fiyatları cep yakıyor----

Hamsi fiyatları cep yakıyor

Hamsi fiyatları cep yakıyor
07 Ocak 2021 - 15:44 www.finansgundem.com

Karadeniz'de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi hamsi fiyatlarının da yükselmesine neden oldu.

Karadeniz Bölgesi'nde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olması ve deniz suyunun soğumaması hamsi fiyatlarının da yükselmesine neden oldu.

30 LİRAYI GÖRDÜ

Soğuk ve serin sulara kaçan hamsi, balıkçıları da üzerken tezgahlarda fiyatı da 30 lirayı buldu. Önceki sezona göre avı oldukça az, boyutu ise küçük olan hamsi, Trabzon’da balıkçı tezgâhlarında boyutuna göre 20 ila 30 lira arasında satışa sunuluyor.

FİYATLARI GÖRÜNCE KAÇIYORLAR

Fiyatların yükseldiğini söyleyen balıkçı Gökhan Aydın, “Fiyatlar oldukça yüksek. Balık az. Balıkhanede kimse yok. Gün içerisinde sayılı kişi gelip gider. Onlar da balık fiyatlarını görünce kaçıyorlar. Hamsi fiyatı 20 ila 30 lira arasında değişiyor. Havalar bir türlü soğumadı. Av sezonunun bitmesine az kaldı. Balık bu yıl olmadı. Bu saatten sonra fiyatta düşmez. Balık az. Hamsinin kasasını 350 liradan alıyoruz” diye konuştu.

KAYIKLARIN ÇOĞU GÜRCİSTAN'A GİTTİ

Balıkçı Aydın Karslı ise, “Hamsi azaldı. Samsun’da Trabzon’a doğru hamsi yok zaten. Oldukça pahalı. Pahalı olduğu için de vatandaş alamıyor. 25-30 liradan iki kilo hamsi alsa 4 kişilik bir aileye yetmez. Hamsi tutan kayıkların çoğu Gürcistan’a gitti. Oradan da buraya hamsi gelmiyor. Tezgahtaki balıkların hepsi çok pahalı” dedi.

Bitcoin, rekor kırmaya devam ediyor

 

108 sanıklı Kobani iddianamesi kabul edildi

 

TOBB'un ABD'deki Ticaret Merkezi açılıyor

 

Yazı Brexit sonrası 7 bin finans çalışanı işsiz kaldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)