BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHamidiye Su almayı bırakan kurumların tamamı açıklandı----

Hamidiye Su almayı bırakan kurumların tamamı açıklandı

Hamidiye Su almayı bırakan kurumların tamamı açıklandı
18 Ekim 2019 - 18:25 www.finansgundem.com

İBB CHP Meclis Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketlerinden olan Hamidiye Su A.Ş'den su almayı bırakan kurumları açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketlerinden Hamidiye Su A.Ş’ye kamu kurumları tarafından Ekrem İmamoğlu seçimi kazandıktan sonra üstü kapalı bir ambargo uygulanmaya başlanmıştı.

Bazı kamu kurumlarının seçimden sonra Hamidiye Su’yu kullanmayı bırakmasına ilişkin resmi açıklama bugün İBB CHP Meclis Grup Sözcüsü Tarık Balyalı'dan geldi.

Balyalı’nın verdiği bilgiye göre Kültür ve Turizm Bakanlığı bardak su alımını bıraktı, damacana su alımını da sözleşme bitince sonlandıracak.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Koza Holding, Arnavutköy Belediyesi, TEİAŞ, TÜRGEV, SETA, BDDK, YTÜ Teknopark, AKP Genel Merkezi, TBMM, TGS de Hamidiye Su ile olan anlaşmalarını sonlandırdı. (Sözcü)

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yıldo19 Ekim 2019 14:19

    bence bırakanlara da bir sormak lazım neden bıraktınız diye :| 

  • Al hilal19 Ekim 2019 00:22

    Yıllardır CHP HDP dekiler iciyomuydu nasıl olduysa kıymete bindi herkesin hür iradesi siz icmeyince gebermiyodunuz varsın birazda başkaları içmesin sayın İmamoğlu ortakları HDP ye gönderir ihtiyaclari var malum Mehmetçik onları koşturuyor su alımı yapılmaması konusunda emeği geçenlere tesekkurler doğru olan yapılmış önceden CHP li belediyeler Hamidiye Su kullanıyomuydu ikiyüzlülük sizi

  • CESUR18 Ekim 2019 20:10

    AMAN HA İÇMEYİN YUNAN SUYU HARAMDIR DOLARLARI CEBINIZDE VE İSTİFLEMEKTEN ÜSTÜNÜZE YOK SIZIN YAPTIKLARINIZI YEDİ YABANCI YAPMAZ UTANMAZ AYMAZLAR

  • Al hilal19 Ekim 2019 00:26

    Utanmazlık sizlerde iyi yapmışlar daha düne kadar CHP li belediyeler Hamidiye ismini duyunca geberiyordu hangi ara kıymete bindi siz artık ortağınız HDP ye satarsiniz su yerli ve milli olabilir ama siz değilsiniz sorun suda değil suyu yöneten bozuk zihniyette

  • vdt18 Ekim 2019 18:35

    Finansman düzenlemesi yaparsan, müşteride kendini düzenler...

  • Bika18 Ekim 2019 18:33

    TÜRGEV, Araplardan bağış almayı da bıraksa ve iade etse ! Arap birliği, Türkiye'yi desteklemiyor. Hamidiye Su yerli ve milli.