BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiHamdi Akın: Üzüldüm----

Hamdi Akın: Üzüldüm

Hamdi Akın: Üzüldüm
11 Mayıs 2013 - 21:12 www.finansgundem.com

İş dünyasının iki tanınan ismi Hamdi Akın ve Nihat Özdemir arasına 3. Havalimanı ihalesinde başlayan polemik sürüyor.

3. Havalimanı ihalesinde yarışan iki grup Akfen Holding ve Limak Holding'in patronları arasında süren polemikte bu kez söz sırası Hamdi Akın'daydı.
Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın,Nihat Özdemir'in bugün medyada yer alan sözleri karşısında yazılı bir açıklama yaptı.
Akın, " 11 Mayıs 2013 tarihli bazı gazetelerde yer alan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in hakkımda söyledikleri çok yakışıksız bir açıklama olmuş, üzüldüm. Konuya ilişkin herhangi bir cevap vermeyeceğimi bilgilerinize sunarım" dedi.
Nihat Özdemir , Hürriyet ekonomi müdürü Sefer Yılmaz' a verdiği röportajda " Finansman sorunumuz yok. Önümüzdeki 25 yıl ben ondan daha fazla çalışırım. Ben şantiyede o Londra'da geziyor" demişti.
İki işadamı arasında polemik Hamdi Akın'ın  "3. Havalimanı'nı yaparsak biz yaparız" ve "Finansmanı nasıl yapacaklarmış" sözleriyle başlamıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)