BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHamburg'da patlamalar! Trump'ın eşi mahsur kaldı----

Hamburg'da patlamalar! Trump'ın eşi mahsur kaldı

Hamburg'da patlamalar! Trump'ın eşi mahsur kaldı
07 Temmuz 2017 - 16:07 www.finansgundem.com

G20 zirvesinin yapıldığı Hamburg'da, kapitalizm karşıtı protestocular ile polis arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor

G20 zirvesinin yapıldığı Hamburg'da, sokaklar anti-kapitalist protestocularla Alman polisinin çatışmalarına sahne oluyor.

Protestocuların bir polis helikopterine havafişekle saldırdığı, birçok aracı ateşe verdiği ve bazı sokakları barikatlarla kapattığı belirtiliyor.

Tüm şehre yayılan geniş çaplı protestolardan nasibini alan isimlerden biri de ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump oldu. Melania Trump'ın, liderlerin eşleri için yapılan bir etkinliğe katılacağı ancak protestolar nedeniyle kaldığı misafir evinden ayrılamadığı belirtildi.

Melania Trump'ın sözcüsü yaptığı açıklamada, Alman polisinden güvenlik garantisi alamadıklarını bu nedenle bulundukları yerden çıkamadıklarını belirtti.

Öte yandan Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull, Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo ile birlikte kaldıkları otele protestocuların saldırdığını bu nedenle bir süre otelden çıkamadıklarını belirtti. Turnbull ve Widodo daha sonra G20'nin yapıldığı alana ulaştı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatih,islambul07 Temmuz 2017 18:48

    almanya ülkemize hayinlik yapanlara ev sahipliği yapıyor daha bu başlangıç suriye gibi olursa hiç şaşırmam ülkemizi bölmeye çalışıyor inşallah kendi bölünür törör besiçileri

  • mustafa07 Temmuz 2017 16:52

    avrupanin abisi guvenligi saglayamiyor yazik