BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHamas'tan İsrail'e gözdağı----

Hamas'tan İsrail'e gözdağı

Hamas'tan İsrail'e gözdağı
19 Temmuz 2014 - 09:02 www.finansgundem.com

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde, ''Biz, bu savaşı kazanacağız" dedi

Ebu Ubeyde, El Aksa televizyon kanalında yayınlanan konuşmasında, "Gazzeli gençler düşmana taş yerine bomba atsın diye çeyrek milyon el bombası hazırladık. Savaşta harcadığımız cephaneyi aynı şekilde yeniledik" ifadesini kullandı.

Ubeyde, "İsrail'le uzun bir savaş için her türlü hazırlığı yaptık. İsrail'e karşı bu savaşı kazanacağız ve halkımız bayramda zaferimizi kutlayacak" diye konuştu.

Ebu Ubeyde, "Düşmanımız İsrail bu savaşta ölülerini gömmeye, yaralılarını gizlemeye, zararlarını örtmeye devam edecek. Biz, hedeflerimizi iyi biliyoruz ve bu düşmanımıza acı veriyor" ifadesini kullandı.

"Binerce mücahidimiz savaşa katılmak için hazır bekliyor" diyen Ebu Ubeyde, sözlerini şöyle sürdürdü:

''İsrail, halkımıza karşı saldırılarını durdurana ve haklarımızı tanıyana kadar her yerde vurmaya devam edeceğiz. Bu savaşta henüz askeri gücümüzün çok az bir kısmını ortaya çıkardık. Stratejik hedeflerimizi gerçekleştirmek için daha fazla çaba göstereceğiz.''

Ebu Ubeyde "Tüm dünya neler yapabileceğimizi gördü. Zor şartlara ve ablukaya rağmen füzelerden, insansız hava araçlarına kadar pek çok konuda başarı gösterdik. Bizim için bunların ümmete birer örnek olması bile yeterlidir" diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)