BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHaluk Koç Erdoğan'dan özür diledi----

Haluk Koç Erdoğan'dan özür diledi

Haluk Koç Erdoğan'dan özür diledi
12 Aralık 2015 - 17:02 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Haluk Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'dan özür diledi

CHP'li Haluk Koç, Bilal Erdoğan'ın IŞİD ile bağlantısının olduğunun kanıtı gibi gösterdiği fotoğrafla ilgili özür diledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Haluk Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkında IŞİD ile bağlantısı var iddiasının üzerine özür diledi.

"ÖZENSİZ BİR ŞEKİLDE KULLANDIM"

Beyaz Gazete'de yer alan habere göre; iddiasının haksızlık olduğunu kabul eden Koç, "Daha sonrasında yalanlandığını öğrendiğim bu haberi, özensiz bir şekilde kullanmış oldum. Aradan epey zaman geçtikten sonra bazı basın kuruluşlarında konunun tekrar gündeme getirilmesi üzerine, ifade ettiğim hususlarda haksızlık yaptığım anlaşıldığından İstanbul'daki esnaf arkadaşlardan geç de olsa özür diliyorum" dedi.

AYRINTILIM BİR İNCELEME YAPMA FIRSATIM OLMADI

Koç geçtiğimiz yılın Haziran ayında, danışmanları tarafından kendisine sosyal medyada yayınlanan bazı fotoğraflar getirildiğini, bunun üzerine ayrıntılı bir inceleme yapma fırsatı olmadan söz konusu fotoğrafları o günkü basın toplantısında bir cümle ile ifade ettiğini belirtti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)