BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHalkı sokağa çağıran paylaşımlara soruşturma!----

Halkı sokağa çağıran paylaşımlara soruşturma!

Halkı sokağa çağıran paylaşımlara soruşturma!
24 Kasım 2021 - 16:12 www.finansgundem.com

Döviz kurlarındaki dalgalanmaları manipüle ederek, halka sokağa çıkma çağrısı yaptıkları belirlenen 271 hesap ile ilgili yasal işlem başlatıldı.

Emniyet Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, halkı kin ve düşmanlığa sevk cebir ve şiddet kullanmak için halkı sokağa çağıran 271 sosyal medya hesabı ile ilgili işlem başlattı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince, kanunların verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir.

Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında, döviz kurlarında gerçekleşen dalgalanmaları manipüle ederek, halkı kin ve düşmanlığa sevk eden, cebir ve şiddet kullanmak için halkı sokağa çağıran içeriklerin yanı sıra, manipülatif ve dezenformasyon niteliğinde paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 271 hesap ile ilgili çalışma yapılarak tespit edilen şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.

Türk Polis Teşkilatı olarak, her alanda olduğu gibi sanal ortamda da suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir."

Bolu Belediyesi'nin 'yabancı' kararına soruşturma

 

Rekabet Kurulu’ndan Allergan İlaçları’na soruşturma

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)