BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank'tan bonus açıklaması----

Halkbank'tan bonus açıklaması

Halkbank'tan bonus açıklaması
13 Şubat 2018 - 09:12 www.finansgundem.com

Halkbank, üst yönetime bonus adı altında ödemelerinin olmadığını açıkladı

Halkbank, üst yönetime 'Bonus' adı altında bir ödemenin söz konusu olmadığını bildirdi.

Banka'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Bir basın yayın kuruluşunun bugünkü nüshasında “Kamu bankaları faizde özeli geçti” başlığı ile kamuoyunu ve yatırımcıları yanıltıcı, kamu bankalarının güven ve itibarını sarsıcı nitelikte haber yapıldığı görülmüştür.

Bahse konu haber için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun web sitesinde yayımlanan “Türk Bankacılık Sektörü Temel Göstergeleri-Eylül/2017” raporunun dönem karı verileri ile kamu bankalarının konsolide faaliyet raporlarındaki üst yönetime ödenen ücretlere ait veriler maddi hatalara da yer verilmek suretiyle olumsuz algı yaratmak amacıyla gerçeğe aykırı olarak kullanılmıştır. Bankamızda üst yönetime “Bonus” adı altında bir ödeme söz konusu değildir.

Bankamız, Ülke ekonomisinin büyümesine ve başta KOBİ’ler ve özelinde esnaf ve sanatkârlar olmak üzere reel sektörün uygun koşullarda kredi finansman imkânlarına kavuşmasında önemli destek sağlamakta olup, bundan sonra da sağlamaya devam edecektir. Bu itibarla gerçeğe aykırı bilgi ve beyanlarda bulunmak suretiyle kamuoyunu yanıltıcı, Bankamızın güven ve itibarını sarsıcı nitelikteki haberler ile ilgili olarak yukarıdaki açıklamalar, yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla kamuoyunun bilgisine sunulur."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)