BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalkbank'ta sürpriz atama----

Halkbank'ta sürpriz atama

Halkbank'ta sürpriz atama
07 Şubat 2014 - 17:09 www.finansgundem.com

Dünya Gazetesi, Halkbank Yönetim Kurulu üyeliğine getirilen Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun Genel Müdürlük koltuğuna oturacağını iddia etti.

17 Aralık operasyonu sonrası tutuklanan Süleyman Aslan'ın oturduğu Halkbank Genel Müdürlüğü koltuğuna yeni bir isim getiriliyor. Bankadan KAP'a yapılan açıklamada, bankanın Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun getirildiği bildirildi. Açıklamada, "Bankamız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ahmet Kahraman'ın vefatı nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca, Sayın Ali Fuat Taşkesenlioğlu seçilmiştir. Sayın Ali Fuat Taşkesenlioğlu 7 Şubat 2014 tarihi itibariyle Yönetim Kurulu Üyesi görevine başlamıştır" denildi.
Kulislerde konuşulanlara göre ise Taşkesenlioğlu yönetim kurulunun kendi içinde yapacağı toplantı sonrası genel müdürlük görevine getirilecek. Bu görevden önce VakıfBank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Taşkesenlioğlu, Vakıfbank'a da BankAsya'dan geçmişti.
Bu arada halen Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi olan Süleyman Aslan'ın nisan ayında yapılacak genel kurul sonrasında bu görevinin sona ereceği söyleniyor.(Dünya Gazetesi)
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VD07 Şubat 2014 19:41

    Hayirli olsun diyelim, en kısa sürede bankanın başına biri atanır insallah.

  • geçmişi07 Şubat 2014 18:05

    iyi de adam bank asya da çalışmış. eee hani parelel yapı ile mücadele olacaktı?. nasıl iş. paralel burayıda mı ele geçiriyor.?

  • metin07 Şubat 2014 17:23

    Ayiptir koca halkbanka yakismiyor hapisteki adam daha ala mudur diyeorlar ya yaziktir bu ulkeye vede bankaya bir tane mudur cikaramicek bir bankami bu banka bi bu ulkede var bu adilikler hapistekiler daha ala mudur diye geciniyor