BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHalkbank hisselerinde Donald Trump etkisi----

Halkbank hisselerinde Donald Trump etkisi

Halkbank hisselerinde Donald Trump etkisi
04 Kasım 2020 - 11:42 www.finansgundem.com

ABD'de Trump'ın seçimleri kazanma ihtimalinin artması Borsa İstanbul'da Halkbank hisselerinin yüzde 5.5 yükselmesine yol açtı.

ABD seçimlerinde Başkan Donald Trump'ın kazanma ihtimalinin yükselmesiyle Halkbank hisselerinde sert yükseliş yaşandı. Sabah saatlerinde Borsa İstanbul'da Halkbank hisseleri yüzde 5.5 yükseldi. ABD'de İran'a yönelik yaptırımların delinmesinde rol oynadığı gerekçesiyle bankaya dava açılmış durumda.

Ancak Trump yönetimi bu iddialara rağmen bugüne kadar Halkbank'a bir yaptırım uygulamadı. Demokrat Joe Biden'ın ise seçilmesi durumunda Halkbank konusunda daha sert bir tutum sergilemesi bekleniyor.

Bu sebeple Trump'ın seçilmesi bankanın lehine bir gelişme olarak değerlendiriliyor. ABD'de bunun yanında Senato'nun da Cumhuriyetçi çoğunluğa sahip olacağı görünüyor. Bu durum Senato'nun da söz konusu dava konusunda Başkan'a baskı uygulamayacağı beklentisini artırıyor.

Hangi eyalette kim kazandı?

 

Bir eyaleti daha Trump kazandı

 

Trump: Biz bu seçimi kazandık!

 

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kemal Yürekseçkun05 Kasım 2020 05:37

    Trump kaybedecek...

  • Batırdınız04 Kasım 2020 15:09

    Algı yapılmış atlayana verdi yine yazık defter değeri ne habire vuruyorsunuz 8 tl maliyetle 4 senedir taşıyorum ülkeye güven olmaz dolardan şaşmam asla ne olursa olsun 

  • Bağımsız Düşüce04 Kasım 2020 14:28

    Benim en tuhafıma giden  nasıl oluyor da halka açık bir şirket kamu zararı yazıyor ?  Nasıl oluyor da  bankaya milyarlar aktarılmasına rağmen hissede tık yok ? Neden ?  Sorunlu krediler sebebinden !!!!  Şu sözümü aklınızdan çıkarmayın  ; Adaletli ülkede borsa ortaklık , adaletsiz ülkede borsa kumarhane dir !!!  Unutmayın gençler her işin temeli ADALET .

  • Bilinçli yatırımcı04 Kasım 2020 12:59

    Siz kimi kandırıyorsunuz 17 TL Lik hisse 5tl olmuş yalana bak Trump giderse hisse uçar asıl yaptırım olmadı da neden hisse 5 TL onu açıklayın o zaman halk bank yükselişi başladı kralı etki etmez 36000 hissem var hedefim 18