BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakHalk Yatırım'a flaş transfer----

Halk Yatırım'a flaş transfer

Halk Yatırım'a flaş transfer
13 Mayıs 2013 - 12:54 www.finansgundem.com

Finans dünyasının başarılı isimlerinden Banu Kıvcı Tokalı Halk Yatırım’a Ekonomik Araştırmalar Müdürü olarak geçti

Finans dünyasının başarılı isimlerinden Banu Kıvcı Tokalı Halk Yatırım’a Ekonomik Araştırmalar Müdürü olarak geçti.
Borsa ve finans çevrelerinin yakından tanıdığı Banu Kıvcı Tokalı, Halk Yatırım’a Ekonomik Araştırmalar Müdürü olarak geçti. Daha önce Finansinvest eski Başekonomisti ve Destek Menkul Değerler’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Kıvcı, bugün itibariyle yeni görevine başladı. Finansgundem.com olarak yeni görevinde Banu Kıvcı Tokalı’ya başarılar dileriz.

İŞTE BANU KIVCI TOKALI'NIN CV'Sİ
Halk Yatırım Ekonomik Araştırmalar Müdürü Banu Kıvcı Tokalı, Haziran 2005'’ten Ekim 2006’'ya kadar TEB Yatırım’da Baş Ekonomist olarak görev yaptı. Bu görevinden önce altı yıl Fortis (Dış) Yatırım Araştırma Departmanı’nda çalıştı. Daha Sonra başarılı isim Halk Yatırım’a Ekonomik Araştırmalar Müdürü olarak geçti.  Boğaziçi Üniversitesi’nde bir dönem asistanlık yapan Kıvcı’nın bu alandaki iş tecrübesi 1997 yılında Eczacıbaşı Menkul Değerler’de başlamıştı. 1972 yılında Mersin’de doğan Kıvcı, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni birincilikle bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Ekonomi Yüksek lisansı yaptı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)