BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisHalk Gayrimenkul’de yeni görevlendirme: 4 komiteye 1 Başkan----

Halk Gayrimenkul’de yeni görevlendirme: 4 komiteye 1 Başkan

Halk Gayrimenkul’de yeni görevlendirme: 4 komiteye 1 Başkan
10 Haziran 2019 - 23:24 www.finansgundem.com

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Mehmet Emin Özcan’a 4 komitenin başkanlığı verildi

CÖMERT YILDIZ / FINANSGUNDEM.COM

VakıfBank’taki Genel Müdürlük görevini 27 Mayıs’ta Abdi Serdar Üstünsalih’e devreden Mehmet Emin Özcan’a Halk Gayrimenkul’te 4 komite teslim edildi. Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Mehmet Emin Özcan’a 4 komitenin başkanlığı verildi. Halk Gayrimenkul’den yapılan açıklamada “Özcan’ın Denetimden Sorumlu Komite, Riskin Erken Tespiti Komitesi, Kurumsal Yönetim Komitesi ve Ücretlendirme Komitesi için "Başkan" olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir” denildi.

TSKB’DEN DE İSTİFA ETMİŞTİ

Aynı zamanda Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Özcan, bu görevinden de 31 Mayıs 2019’da da istifa etmişti.

Bilindiği üzere geçtiğimiz ayın sonunda Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı olmuştu. Eski Meclis Başkanvekili Sadık Yakut ise Yönetim Kurulu Üyeliği’ne atanmıştı. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mevlüt Uysal, Halkbank'ın yönetim kuruluna girmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)