BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHalk Cire'yi terk ediyor----

Halk Cire'yi terk ediyor

Halk Cire'yi terk ediyor
15 Kasım 2015 - 08:50 www.finansgundem.com

Şırnak'ın Cizre ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından evlerini terk eden bazı vatandaşlar yakınlarına gidiyor

Cizre'de iki mahallede ilan edilen sokağa çıkma  yasağının ardından evlerini terk eden vatandaşlar, diğer mahallelerdeki  yakınlarının evine yerleşti.

Valilik tarafından Sur ve Yafes mahallelerinde saat 21.00'den itibaren  ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyan iki mahalledeki  vatandaşların bazıları evlerini terk etti.

Yanlarına bavullarını alan vatandaşlar, ilçedeki diğer mahallelerde  yaşayan yakınlarının evlerinin yolunu tuttu.

Şırnak Valiliği Cizre'de bu akşam saat 21.00'den itibaren, iki  mahallelerinde, terör örgütü PKKmensuplarının yakalanması, halkın can ve mal  güvenliğinin sağlanması içi İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince, ikinci  bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan etmişti.

Teröristler, durmayan araca ateş açtı: 1 yaralı

Öte yandan, Nusaybin Caddesi'ndeki otogar yakınlarında yol kesen  teröristler, durmayan araçlara uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Saldırıda araçta bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ayağından  yaralandı. Yaralı kişi Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)