BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkHalk Bankası yönetiminde yeni atama----

Halk Bankası yönetiminde yeni atama

Halk Bankası yönetiminde yeni atama
27 Şubat 2019 - 19:13 www.finansgundem.com

Sezai Uçarmak, Halk Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği görevine getirildi

Halk Bankası üst yönetiminde yeni bir atama yapıldığı duyuruldu. Atamayla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamaya göre, banka Yönetim Kurulunca alınan kararda Sezai Uçarmak'ın Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verildiği kaydedildi.

Sezai Uçarmak kimdir?

Sezai Uçarmak, 1964 yılında Ordu- Korgan’da doğdu. İlkokulu Korgan’da ortaokul ve liseyi Samsun’da 1983 yılında tamamladı. Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü 1987’de bitirdi. Aralık/1987’de Maliye ve Gümrük Bakanlığı Gümrük Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. Kasım 2011’de Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanan Uçarmak, 2015-Şubat ayından 2019-Ocak tarihine kadar Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Vekilliği yaptı. Uçarmak, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Ordu Milletvekili aday adaylığı için de başvurmuştu. Uçarmak, 2019'un Ocak ayında, Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla Ticaret Bakan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)