BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisHalis Ağa’nın köşkü fahri konsolosluk oldu----

Halis Ağa’nın köşkü fahri konsolosluk oldu

Halis Ağa’nın köşkü fahri konsolosluk oldu
19 Ekim 2016 - 13:13 www.finansgundem.com

Toprak Holding'in kurucusu Halis Toprak ile özdeşleşen Aslanlı Köşk, Fahri Konsolosluk oldu

2016 yılının başında hayata gözlerini yuman ünlü iş adamı Halis Toprak’ın bir zamanlar ikamet ettiği İstinye’deki Aslanlı Köşk Güney Afrika Fahri Konsolosluğu olarak kullanılmaya başlandı. Köşkün girişine “Güney Afrika Fahri Konsolosluğu İstanbul” tabelasının asıldığı gözlendi.

REMZİ GÜR HAZİRAN AYINDA KONSOLOS OLDU

Fahri Konsolosluk görevi, 2015 yılına kadar geçtiğimiz günlerde vefat eden Alarko Holding’in yönetim kurulu başkanı İshak Alaton tarafından yürütülüyordu. Fahri Konsolosluğu görevi 2016 Haziran ayında giyim markası RAMSEY’i de bünyesinde barındıran Gürmen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür’e verildi.

Remzi Gür

KÖŞK 2009’DA SATILMIŞTI

Halis Toprak tarafından 1977’de kurulan Toprak Holding’in yönetimine Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) 2009 yılında el koydu. TMSF Bünyesine geçen Toprak Holding taşınmazları arasında Aslanlı Köşk de bulunuyordu. Köşk 2009 yılında ünlü giyim markası Ramsey’in de sahibi iş adamı Remzi Gür tarafından 23,8 milyon TL’ye satın alınmış, köşkün tapusu 2011 yılında tescil edilmişti.

Sözcü

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)