BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHakkari'de uzman çavuş vuruldu----

Hakkari'de uzman çavuş vuruldu

Hakkari'de uzman çavuş vuruldu
20 Temmuz 2014 - 09:06 www.finansgundem.com

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yolda yürüyen bir uzman çavuş, caddede çıkan arbede sırasında tabancayla yaralandı

Olay, dün saat 15.00'de Cengiz Topel Caddesi'nde meydana geldi. Sivil giyimli olduğu belirtilen bir uzman çavuş caddede yürürken, kendisine tepki gösteren kişilerle tartıştı. Görgü tanılarının anlattığına göre tartışma bir anda arbedeye dönüştü ve silahla vurulan uzman çavuş, yaralı haliyle oradan uzaklaşmaya çalışırken 50 metre ilerde yere düştü.

Çevrede bulunan bir grup, uzman çavuşu düştüğü yerden kaldırıp, yakındaki emniyet aracına kadar götürüp polislere teslim etti. Uzman çavuş, buradan çağrılan ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

OLAY ÇIKINCA ESNAF KEPENK KAPATTI

Uzman çavuşun yaralandığı olay yerine sevk edilen polisler burada çalışma yaparken, çevrede toplananlar tepki gösterdi. Caddede toplananların sayısı artınca gerginlik tırmandı ve polisler grubun dağılmasını istedi. Grup buna uymayınca, polis gaz bombası ve plastik mermi kullandı. 

Kalabalık dağıtılırken, esnaf da olay nedeniyle işyerlerini kapattı. 

VALİ: SİLAHINI DA ALMAK İSTEMİŞLER

Vali Yakup Canbolat olayla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçe merkezinde bir arbede yaşanmış. Bu arbede sırasında da uzman çavuş arkadaşımız yaralanmış. Yaralı uzman çavuş tedavi altında. Arbede sırasında uzman çavuşun silahını da almaya çalışmışlar. Bu sırada da yaralanmış. Güvenlik güçleri, olayın nedenini araştırıyor" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)