BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHakim ve savcılara sosyal medya kriteri----

Hakim ve savcılara sosyal medya kriteri

Hakim ve savcılara sosyal medya kriteri
28 Aralık 2017 - 16:59 www.finansgundem.com

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) etik ilkelere 'sosyal medya'yı da dahil etmeye hazırlanıyor. Sosyal medya sitelerine üye olan çok sayıda hakim ve savcının paylaşımları mercek altına alındı

Facebook, Instagram, Twitter ve daha birçok sosyal paylaşım sitesine üye olan binlerce hakim ve savcının paylaşımları mercek altına alındı.

Habertürk TV'den Yasemin Güneri'nin haberine göre, HSK, bu incelemenin sonucunda sosyal medya kullanımında faal olan hakim ve savcılar için önümüzdeki aylarda toplanacak. HSK, sosyal medya konusunda 'etik ilkeler' belirleyecek. Belirlenecek etik ilkeler sonrasında, hakim ve savcıların sosyal medya hesabı açıp açamayacağı, buralarda hangi konularda paylaşım veya beğenide bulunup bulunamayacağı belirlenecek.

SİYASİ YORUM RAHATSIZLIĞI

Özellikle siyasi yorum ve görüşlerin yazılması ve paylaşılmasından rahatsızlık duyan HSK, belirlenecek etik ilkelere uymayanlar hakkında da uyarı ve kınama gibi disiplin cezaları verebilecek.

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)