BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHakan Şükür 17 Aralık'ı mı hazırladı?----

Hakan Şükür 17 Aralık'ı mı hazırladı?

Hakan Şükür 17 Aralık'ı mı hazırladı?
07 Mart 2014 - 13:40 www.finansgundem.com

AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç, 17 Aralık operasyonunu Hakan Şükür ve kardeşinin de planladığını söyledi

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür ve kardeşi Gökhan Şükür’ün 17 Aralık operasyonunun senaryosunu hazırlayanlar arasında yer aldığını iddia etti.

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Didim’e bağlı Akbük beldesinde katıldığı seçim bürosu açılışında AK Parti’den istifa eden eski milli futbolcu Hakan Şükür ile ilgili olarak bir iddia ortaya attı. Kılınç, bağımsız milletvekili Hakan Şükür ve kardeşi Gökhan Şükür’ün 17 Aralık senaryosunun içerisinde ve aracı konumda olduklarını öne sürdü.

Gültekin Kılınç, yaptığı açıklamada, “16 Aralık akşam namazı sonrası, bütün bankalar kapanmış ancak Hakan Şükür’ün kardeşi Gökhan Şükür elinde 4,5 milyon dolarlık parayla Halk Bankası Genel Müdürünün evine gelmiş. Hakan Şükür ise bu olaya aracı olmuş. Para ise  yapılacak bir üniversite için hayırseverlerce toplanmış. Para ertesi gün transfer edilecekken, 17 Aralık sabahı, namaz vaktinde Halk Bankası Genel Müdürünün evine baskın yapılıyor ve aslında sır olması gereken bilgiler bir anda basınla paylaşılıyor. Çuvallarla dolu evrak ise bir gecede, her nasılsa savcı tarafından okunuyor. Bunun sonucu Türkiye genelinde ülkenin kalkınması için önemli projelerin sahiplerini, üstlenicilerini ve Türkiye’yi ileriye taşıyacak mimarları bir anda içeriye aldılar ve mal varlıklarına da el koydular. Maksat Türkiye’nin şaha kalkışını önlemekti” diye konuştu.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • inanç sorunu08 Mart 2014 00:09

    cidden inanan var mıdır buna?

  • ALPER_TUNGA07 Mart 2014 19:52

    SAYIN MİLLETVEKİLİ BU AÇIKLAMALARI YAPMADAN ÖNCE KEŞKE O DÖNEMLERDE PARTİNİZİN EN YETKİ AĞIZLARINDAN YAPILAN AÇIKLAMALARA BİR BAKIP OKUMA ZAHMETİ GÖSTERSEYDİN YAZIK ÇOK YAZIK BU HALK SİZİ VEKİL SEÇMİŞ AMA BU HALKA LAYIK OLAMIYORSUNUZ YAZIK

  • komedi07 Mart 2014 14:47

    komedi ya :) Allah sizi başımızdan eksik etmesin.