BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHain saldırıda üç vatandaş hayatını kaybetti----

Hain saldırıda üç vatandaş hayatını kaybetti

Hain saldırıda üç vatandaş hayatını kaybetti
26 Eylül 2015 - 13:15 www.finansgundem.com

Şırnak Valiliği, Beytüşşebap ilçesindeki 2 askerin şehit düştüğü terör saldırılarında yaralanan 3 vatandaşın da hayatını kaybettiğini açıkladı

Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, önceki gün, ilçede bölücü terör örgütü mensuplarınca eş zamanlı gerçekleştirilen saldırılarda 3 vatandaş, 11 polis ve 5 asker yaralandı. Yaralı vatandaşların, Uludere Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen hayatlarını kaybettiği belirtildi.

Önceki gün gece saatlerinde, 8'inci Jandarma Komando Alay Komutanlığına bağlı Ayvalık Jandarma Tabur Komutanlığına teröristlerce havan, roketatar ve uzun namlulu silahlar saldırı düzenlenmiş, çıkan çatışmada 1 Uzman Çavuş şehit düşmüştü.

Ertesi gün sabah saatlerinde, ilçe kaymakamlık binasına, emniyet müdürlüğü ve jandarma komutanlığına eş zamanlı düzenlenen saldırıda da 1 Uzman Çavuş şehit olmuştu.

Ayrıca, çatışma bölgesindeki yaralıları almaya giden ambulansın şoförü, teröristlerce öldürülmüştü. Bölgedeki operasyonlarda, 34 terörist etkisiz hale getirilmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)