BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHain iftiraya Valilik yalanlaması----

Hain iftiraya Valilik yalanlaması

Hain iftiraya Valilik yalanlaması
08 Eylül 2015 - 01:01 www.finansgundem.com

Hakkari Valiliği, Dağlıca'da şehit askerlerin çatışma bölgesinden alınması için birilerine ricada bulunduğu haberinin asılsız olduğunu bildirdi

Hakkari Valiliği, tüm Türkiye'nin yüreğini dağlayan Dağlıca'daki hain saldırıyla ilgili ortaya atılan iftirayı yalanladı. Valilik, Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK mensuplarının saldırısında şehit düşen askerlerin çatışma bölgesinden alınmasını sağlamak için bazı şahıs ve gruplardan ricacı olunduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, bazı basın, yayın organlarında, şehit düşen askerlerin çatışma bölgesinden alınmasıyla ilgili asılsız haberlerin yer aldığı belirtildi. 

Yapılan haberlerle kamuoyunun yanlış yönlendirilmeye çalışıldığının vurgulandığı açıklamada, şöyle denildi:

"7 Eylül 2015'te özel bir televizyon programında, ilimiz Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde terör örgütü mensuplarının hain saldırısı sonucu şehit düşen kahraman askerlerimizi çatışma bölgesinden kurtarmak ve bölgeden alınmasını sağlamak için bazı şahıs ve gruplardan valiliğimizin ricacı ve talepkar olduğuna dair iddia ve tartışmalar tamamen asılsızdır. Kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yönelik kasıtlı olarak yapılmış gerçek dışı haberlerdir."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)