BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHaftasonu plan yapanlar dikkat!----

Haftasonu plan yapanlar dikkat!

Haftasonu plan yapanlar dikkat!
06 Aralık 2013 - 09:59 www.finansgundem.com

Meteroloji açıkladı, hava sıcaklıkları hafta sonunda nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin güneydoğu kesimleri ile zamanla güney ve batı kesimler parçalı ve çok bulutlu; Hakkari çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı, gece saatlerinden itibaren İzmir, Çanakkale, Tekirdağ, Hatay çevreleri ile Mersin'in batı kıyıları, Osmaniye'nin güney ilçeleri, Balıkesir'in batı ilçeleri ve İstanbul'un Avrupa yakasının yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgar ise, kuzey yönlerden, akşam saatlerinden sonra güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.
BUZLANMA VE DON UYARISI
Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgede buzlanma ve don olayı beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı Meteoroloji uyardı.
BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu gece saatlerinden sonra Avrupa yakası yağmur ve sağanak yağışlı.(12)
ANKARA: Parçalı az bulutlu. (6)
İZMİR: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu gece saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı.(14)
ADANA: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu.(18)
ANTALYA: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra doğu ilçeleri yağmur ve sağanak yağışlı.(18)
SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu.(12)
ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu.(-4)
DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu.(11)
BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Çanakkale, Tekirdağ çevreleri ile Balıkesir'in batı ilçeleri ve İstanbul'un Avrupa yakası yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
EGE: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren İzmir çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
AKDENİZ: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Hatay çevreleri ile Osmaniye'nin güney ilçeleri, Mersin'in batı kıyıları ve Antalya'nın doğu ilçeleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı, zamanla kıyı kesimi çok bulutlu geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.
DOĞU ANADOLU: Parçalı, güney kesimleri çok bulutlu, Hakkari çevreleri hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu, doğusu ile zamanla batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu geçecek
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)