BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHaftalardır süren yangında 3 bin 900 hektarlık alan kül oldu----

Haftalardır süren yangında 3 bin 900 hektarlık alan kül oldu

Haftalardır süren yangında 3 bin 900 hektarlık alan kül oldu
26 Aralık 2021 - 08:57 www.finansgundem.com

Arjantin’de haftalardır devam eden orman yangınlarında 3 bin 900 hektarlık alan küle döndü. Bölgede etkili olan kuru ve sıcak hava koşullarının rüzgarla birlikte önümüzdeki günlerde de devam edeceği uyarısında bulunuldu.

Arjantin'in güneyindeki Patagonia bölgesinde bu ayın başlarında farklı noktalarda çıkan orman yangınları haftalardır kontrol altına alınamadı. Arjantin Çevre ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Chubut, Neuquen ve Rio Negro eyaletlerinde farklı noktalarda devam eden orman yangınlarıyla mücadelenin devam ettiği aktarıldı.

YÜKSEK SICAKLIK VE KURU HAVA

Yangın söndürme çalışmalarına yüzlerce itfaiyecinin katıldığı belirtilerek, itfaiyecilere helikopterler ve yangın söndürme uçaklarının destek verdiği açıklandı. Yüksek sıcaklıklar, kuru hava ve rüzgarın da etkisiyle yangının kontrol altına alınmasının zorlaştığı belirtildi. Yerel yetkililer, söz konusu yangınlarda 3 bin 900 hektar ormanlık alanın küle döndüğünü ve yangının ilerlemeye devam ettiğini açıkladı.

Arjantin Ulusal Meteoroloji Servisi ise, bölgede etkili olan kuru ve sıcak hava koşullarının rüzgarla birlikte önümüzdeki günlerde de devam edeceği uyarısında bulundu.

İsrail güçlerinden Batı Şeria'da sert müdahale: 43 Filistinli yaralandı

 

Bangladeş'te feribot yangını: Can kaybı 38'e yükseldi

 

Sudan'da halk 'tam sivil yönetim' için sokaklara indi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)