BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHafta sonu hava nasıl olacak?----

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Hafta sonu hava nasıl olacak?
05 Aralık 2014 - 10:36 www.finansgundem.com

Hava sıcaklıkları ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam ediyor

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile batı kıyılarının çok bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğusu, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Tekirdağ ile İzmir'in güney ve Aydın'ın kıyı kesimlerinin aralıklarla yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların hafif olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer sis hadisesi bekleniyor.” denildi.

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, İstanbul'un Anadolu Yakası, Kocaeli'nin kıyı ilçeleri, Sakarya ile sabah ilk saatlerde Tekirdağ çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Bu sabah ve gece saatlerinde güney ve doğusunda yer yer sis bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, İzmir'in güney kıyıları ile Aydın'ın kıyı kesimlerinin aralıklı hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat ve Sivas ile sabah ilk saatlerde Ankara çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu ve bölge genelinin aralıklı hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları dışında bölge genelinin aralıklı hafif yağmur ve sağanak, sabah ilk saatlerde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimlerinin aralıklarla hafif yağmur ve karla karışık yağmur, kuzeydoğusunun yükseklerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, doğusunun çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis bekleniyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)