BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHafta sonu hava durumu nasıl olacak?----

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak?
11 Mayıs 2013 - 10:56 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre hava durumu nasıl olacak. Yağmur geliyor mu...

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın kuzey ve batısı dışında ülke genelinde yerel yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.
Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağiş şeklinde olacak yağışların; Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Doğu Akdeniz ile Kastamonu, Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Marmara'nın doğusunda pus bekleniyor.
Hava sıcaklığı, güney, iç ve batı bölgelerde 3 ila 6 derece,batı bölgelerde 1 ila 3 derece azalarak, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde kuzey ve doğudan, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde, yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Doğu Akdeniz ile Kastamonu, Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, su baskını, taşkın, yıldırım, yerel dolu yağışı vb. ) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, Bilecik, Bursa ve Sakarya ile Balıkesir'in güney ve doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu kesimleri yer yer puslu geçecek.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye ile Adana'nın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Zonguldak vn'ın kıyı kesimleri dışında bölge genelinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kastamonu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Kıyıları puslu geçecek.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Amasya, Tokat ve Çorum çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Orta Karadeniz kıyıları puslu geçecek.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Malatya, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis ve Şırnak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)