BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHafriyat kamyonu devrildi, tonlarca toprak yola saçıldı----

Hafriyat kamyonu devrildi, tonlarca toprak yola saçıldı

Hafriyat kamyonu devrildi, tonlarca toprak yola saçıldı
04 Aralık 2020 - 05:18 www.finansgundem.com

Suriye asıllı sürücünün kullandığı hafriyat kamyonu devrildi. Yola saçılan tonlarca toprak trafiği durdurdu

Zeytinburnu'nda toprak yüklü hafriyat kamyonu, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aydınlatma direğine çarparak devrildi. Kazada kamyon sürücüsü yaralanırken, tonlarca toprak yola döküldü.

Kaza, Zeytinburnu'nda saat 03.15 sıralarında meydana geldi. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Omar Abduraouf, kullandığı 34 ZP 6136 plakalı hafriyat kamyonu ile 10. Yıl Caddesi'ne girmek istediği sırada virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyon aydınlatma direğine çarparak devrildi. Kazada sürücü hafif şekilde yaralanırken, devrilen kamyonun kasasında bulunan tonlarca toprak yola dağıldı. Kaza nedeniyle yol ulaşıma kapanırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada hafif şekilde yaralanan sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri de yolda önlem aldı. 

Olay yerine gelen belediye ekipleri vinçle devrilen kamyonun kaldırılması için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışması sonucu kamyon kaldırılırken, yola dökülen tonlarca toprak da iş makinası yardımıyla başka bir kamyona yükledi. Devrilen kamyon ve dökülen toprağın kaldırılmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

Bakırköy'de yıkım yapan kepçe böyle devrildi

 

İstanbul'da hafriyat kamyonu tehlikesi

 

Hafriyat Kamyonlarına "Takip Sistemi"

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)