BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaHadise mobilya satışlarını yüzde 50 arttırdı----

Hadise mobilya satışlarını yüzde 50 arttırdı

Hadise mobilya satışlarını yüzde 50 arttırdı
12 Mart 2018 - 12:14 www.finansgundem.com

ABC Mobilya, 44 yıllık ticari hayatına bu yıl Hadise ile yaptığı reklam ve tanıtım kampanyası ile yeni bir ivme kazandırdı. Satışlar yüzde 50 arttı...

Ülkemizin mobilya ve yatak sektöründe tesisleri üretim kapasitesi açısından ilk 5’te yer alan ABC Mobilya’nın lansman ve ürün reklamlarında ünlü sanatçı Hadise rol alıyor. ABC Mobilya CEO’su Burhan Gül, 2019 yılına kadar Hadise ile farklı ürün reklam çekimleri yapacaklarını söyledi. Burhan Gül “Lansman reklamımız çok beğenildi. Şimdi kampanya reklamlarımız başlayacak. 2018 yılı tüketicinin ABC Mobilya markasını ezberleyeceği bir yıl olacak. Mobilya sektöründe gizli bir devdik. Yarım yüz yıla dayanan güvenilir ticari geçmişimiz ve kaliteli üretim anlayışına sahibiz. Tüketicinin teveccühü ile artık ülke genelinde şubeler ve showroomlar açarak daha çok temas edilir hale geleceğiz. Hadise, ülkemizin sevilen isimlerinden. Markamız daha bilinir bir çizgiye ulaştı. Reklamların etkisi satışlara yansıdı. Satışlarımız yüzde 50 arttı.” dedi.

ABC Mobilya’nın Türkiye genelinde 150’nin üzerinde konsept showroom bayiliği bulunuyor. Burhan Gül, 2018 yılını, ABC Mobilya için atılım ve büyüme yılı olarak planladıklarını belirterek şunları söyledi: “Satış noktalarımızın sayısını 300’e çıkaracağız. Tüketiciyle daha yakın temasta olacağız. ABC Mobilya bayi ve showroomlarımızla tüketiciden gelen yoğun talebi hızla karşılayacak kapasite ve donanımda olan Türkiye’nin güvenilir bir markasıdır. Bu yıl Türkiye genelinde yapacağımız organizasyonla satış ağımızı yaygınlaştırıyoruz. KKTC’de de showroom açarak oradaki tükeciye ulaşmayı planlıyoruz.”

 

Burhan Gül, başta Avrupa kıtasındakiler olmak üzere 30 ülkeye ihracat yaptıklarını kaydetti. Gül, “İngiltere, Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda, İrlanda, Polonya, Macaristan, Sırbistan, Romanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Kazakistan, Suudi Arabistan, Bahreyn, Katar gibi ülkelere ihracat yapıyoruz. Afrika ülkeleri arasında Liberya, Etiyopya, Fas, Libya ve Gine’de Türk mobilyasının bayrağını dalgalandırıyoruz. Amacımız Afrika’daki bayii sayımızı arttırmak. Katma değeri yüksek ürünlerimizle Türk Mobilya Sektörü’nün küresel anlamda gelişmesine destek olmayı ve bir dünya markası yaratmayı hedefliyoruz” dedi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)