BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHacıosmanoğlu'ndan flaş Aziz Yıldırım iddiası----

Hacıosmanoğlu'ndan flaş Aziz Yıldırım iddiası

Hacıosmanoğlu'ndan flaş Aziz Yıldırım iddiası
29 Eylül 2015 - 21:57 www.finansgundem.com

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında bomba bir iddia ortaya attı

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın ‘Mahkeme, şike yaptılar derse kupayı veririz' sözünü, ‘bir garanti aldığı için' söylediğini iddia etti.

Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile takımın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanını izledikten sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Sezona iyi başladıklarını kaydeden Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un oynayacağı oyun Türkiye'nin gündemini meşgul etti. Çünkü önemli oyuncular almıştık. Akhisar maçında şansız bir sonuç aldık. Kazanacağımız maçı berabere bitirdik. Galatasaray maçında yenilmemize rağmen taraftar takımı alkışladı. Orada da şans yanımızda değildi.

Haftaya damgasını vuran hakem hataları da o maçta yaşandı. İş kazası dedik. Ama Osmanlıspor maçı herkesin olduğu gibi bizim de sinirlerimizi bozdu. Trabzonspor yenilebilir ama böyle yenilgiyi bizim bünyemiz kabul etmiyor. Bunu da iş kazası olarak düşüneceğiz. Bunların üstesinden gelecek kalitede kadromuz var. Daha çok kenetlenen, daha çok birbirinin hatasını kapatan anlayışla sahada mücadele etmeleri lazım. Takıma inanıyoruz, Trabzonspor'un gerçek sevenleri de takıma inansın, destek olsun. Bu takımın güzel işler yapacağını hep beraber göreceğiz." dedi.

"BİR, 1,5 AYLIK KISMİ GECİKMELER VAR"
Bazı futbolcuların paralarını alamadığı ve bu nedenle takım içerisinde huzursuzluk olduğuna dair iddiaların hatırlatılması üzerine Hacıosmanoğlu, Trabzon'a kendinden fazla zarar veren hiçbir unsurun olmadığını savundu.

‘Dış düşmanlarıyla biz mücadele ederiz' dediğinde ‘camiayı bölmekle' suçlandığına işaret eden Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti: "Ben maça gitmedim. Galatasaray maçında protokol tribününde sevinenler vardı. Bir ufak olumsuzluk olduğunda ‘nasıl eleştiririz' diye hesap yapan insan dolu. Bu bize bir şey kazandırmıyor. Normalde insanlar takımına sahip çıkar, bir olumsuzluk olduğunda onu yıkmak için uğraşmaz. Kaldı ki kendi yazdıkları yalanlara nasıl inanıyorlar hayret ediyorum. ‘Yabancı oyucuların parası ödenmiyormuş, Cardozo'yu elçi yapmışlar, paralarını isteyecekmiş. Diğer oyuncuların geçen sene parası ödenmemiş'. Varsayalım ki parası ödenmiyor; bu oyuncu kadrosu o kadar karaktersiz oyuncular mı? Trabzonspor'da kimsenin parası kalmamıştır, para almıyor diye sahada mücadele etmeyecek. Öyle karaktersiz oyuculardan kurulu değil Trabzonspor."

Kısmi olarak bir, 1,5 ay gecikmelerin olabildiğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "O da tamamında değil. Bazen 2 ay gecikme olabiliyor. Şimdi de tamamı değil, kısmi bir, 1,5 ay gecikmelerimiz var. Ama burada sorun varmış gibi kamuoyuna yansıtmak takıma katkı sağlamıyor, zarar veriyor. İyi giden işleri nasıl bozarım diye hesap yapmanın kimseye faydası yok.

Trabzonspor kimsenin tapulu malı değil. Aralık ayında bir kongre var. ‘Bu takım başarısız olsun da Hacıosmanoğlu gitsin' düşüncesinde olmanıza gerek yok. Başarılı olsun, kongrede kazanın daha başarılı bir takım alın, daha yukarılara taşıyın. Düşmüş bir takımı alıp ne yapacaksınız? Trabzonspor kimsenin tapulu malı değil. Bizden daha iyi yapacağına inandığımız kişiler çıkarsa, biz de teslim ederiz. Ama bu takımın desteğe ihtiyacı olduğu zaman destek olmak lazım." şeklinde konuştu.

Hacıosmanoğlu, hakem Deniz Çoban'ın Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçından sonra özür dilemesini de olumlu karşıladı. Makul hataları herkesin hoş görebileceğini anlatan Hacıosmanoğlu, "Ama sonuca etki eden hataları insanın bünyesi kabul etmiyor. Hata yaptı ama maçtan sonra günah çıkarttı. Diğer hakemler de bunu örnek alsın. Daha çok dikkatli olsunlar. Ondan sonra günah çıkartmaya gerek kalmaz." dedi.

"GARANTİ ALDIĞI İÇİN ÖYLE SÖYLÜYOR"
Başkan Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın ‘Mahkeme, şike yaptılar derse kupayı veririz' açıklamasını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine, isim vermeden Yıldırım'ın ‘bir garanti aldığı için' öyle söylediğini iddia etti.

Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu: "Bilmiyorum bir garanti mi aldılar beraat edeceklerine dair. Kaldı ki mahkemeden beraat etsen dahi şikeyi ortadan kaldıramazsın. Ancak adalet dışı bir kararla mahkumiyetinden kurtulabilirsin. Kurtarmış olsan daha sportif olarak şike yapılmıştır. Onun için oradan çıkacak sonuç şike sürecini hiçbir şekilde etkilemeyecek. Sportif olarak nasıl Avrupa'dan cezayı aldılarsa, oradaki süreç bittikten sonra önümüzdeki günlerde çok daha farklı girişimlerimiz olacak. Bir garanti alındığı için öyle söyleniyor ama Trabzonspor'un sevdalıları değil, sadece Trabzonspor'un ismini benimseyen bir insan dahi öyle bir şampiyonluğun Trabzonspor'a, Türk sporunu kirleten bir insan tarafından verilmesini kabul etmez. Kimse bu süreci farklı yerlere çekip, farklı şekilde yorumlamasın. Biz inanıyoruz, ilahi adalet eninde sonunda tecelli edecek, Trabzonspor hak ettiğini alacak."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)