BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporHacıosmanoğlu konuştu, TFF cevap verdi!----

Hacıosmanoğlu konuştu, TFF cevap verdi!

Hacıosmanoğlu konuştu, TFF cevap verdi!
27 Eylül 2013 - 17:52 www.finansgundem.com

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun federasyonla yaptığı görüşmenin içeriğiyle ilgili açıklamaya TFF öyle bir cevap verdi ki...

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "TFF Başkanı Demirören de Türkiye'de şike yapıldığını kabul ediyor... Fenerbahçe'yi buraya getirtip 'ben şike yaptım' dedirtecek değiliz. Şike yapıldığı bir gerçektir" şeklinde açıklama yapmıştı... Türkiye Futbol Federasyonu, Hacıosmanoğlu'nun bu açıklamalarına çabuk yanıt verdi.
İşte Federasyon'dan yapılan açıklama;
"Trabzonspor Kulübümüzün Değerli Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Federasyonumuzu ziyaretinin ardından yaptığı açıklamaya ilişkin olarak, bazı medya organlarında 'TFF Başkanı Demirören de Türkiye'de şike yapıldığını kabul ediyor' şeklinde ifadelerin yer aldığının görülmesi üzerine bir açıklama yapılması ve konunun aydınlatılması ihtiyacı doğmuştur.
Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ziyaretinde, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'e kulübünün sıkıntılarını anlatmış ve görüşlerini dile getirmiştir.
Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören de kararları Türkiye Futbol Federasyonu'nun bağımsız kurullarının aldığını, bu işin çözümü noktasında tek müracaat yerinin de Tahkim Kurulu olduğunu ifade etmiştir.
Söz konusu görüşmede, bu konuya ilişkin başkaca bir konuşma gerçekleşmemiştir.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyururuz."
Türkiye Futbol Federasyonu
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)