BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHac ve umre turlarına şok----

Hac ve umre turlarına şok

Hac ve umre turlarına şok
15 Nisan 2013 - 19:42 www.finansgundem.com

Hac ve umre organizasyonu yapan 13 firma süresiz olarak men cezası aldı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 2002 ila 2013 yılları arasında hac ve umre turu düzenleyen seyahat acentelerinden toplam 107 firmaya sözleşmelerinde belirlenen hizmetleri eksik veya hiç vermediği gerekçesi ile ceza verildiğini belirtti.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri'nin yazılı soru önergesine verdiği yanıtta, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın denetim ve gözetimi altında 2002-2013 yılları arasında hac ve umre turu düzenleyen seyahat acentelerinden, organizasyonlarına katılan hac ve umre yolcularına sözleşme ile belirlenen hizmetleri eksik veya hiç vermediği tespit edilenlere Bakanlıklar arası Hac ve Umre Kurulunca verilen cezaları açıkladı.
Buna göre, belirtilen tarihler arasında 66 firmaya 1 yıl men, 21 firmaya 2 yıl men, 7 firmaya 3 yıl men ve 13 firmaya süresiz men cezası verildi.
Yazılı soru önergesine verilen cevapta ayrıca, "Hacca giden vatandaşlarımızdan ücretini aldığı halde Suudi Arabistan'da kurbanlarını kestirmediği tespit edilen 3 acenta, Bakanlıklar arası Hac ve Umre Kurulunca süresiz olarak hac organizasyonundan men edilmiştir." denildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)