BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisHabertürk'te işten çıkarma dalgası!----

Habertürk'te işten çıkarma dalgası!

Habertürk'te işten çıkarma dalgası!
04 Mart 2013 - 12:57 www.finansgundem.com

Gazete Habertürk'te kuruluş döneminden bu yana görev alan yazarlar işten çıkarıldı

FINANSGUNDEM.COM
Habertürk'te sular durulmuyor. Turgay Ciner-Kenan Tekdağ-Fatih Altaylı üçgeninde gelişen işten çıkarmalar sürüyor.
Son olarak Ceren Akdağ da işten çıkarıldı. Mart ayı itibariyle Habertürk TV ile ilişiğinin kesilmesini Facebook'tan Ceren Akdağ şöyle duyurdu:
Habertürk TV'de hazırlayıp sunduğum Hayatın İçinden, Uyandırma Servisi, Ay Işığı Sohbetleri, Bayram, Kime Göre Neye Göre programları derken 4 yılı aşkın süre geçmiş. Mart ayı itibariyle Habertürk TV ile olan birlikteliğimiz sona erdi. Kısaca yeni projelerle yeniliklere Merhaba!
EKONOMİ YAZARLARI ÇIKARILDI
Gazete Habertürk'teki ekonomi yazarları da işten çıkarılma dalgasına katıldı. Sırasıyla İsmet Özkul ve İbrahim Haselçin ile gazete ilişiğini kesti. İbrahim Haselçin gazeteden ayrılışını şöyle duyurdu:
Bugünkü son köşe yazından kısa bir açıklama yapan Haselçin, “Gazete 5 yaşına girdi ve artık ayrılık vakti geldi. Şahsi işlerin yoğunluğu ve doktora tezi nedeniyle ara vermenin tam zamanıydı. Başka bir mecrada buluşmak dileğiyle tüm okuyuculara saygılarımı sunuyorum” diyerek gazeteye ve okurlarına veda etti.
BALÇİÇEK İLTER DE GÖNDERİLDİ
Sabah Gazetesi'nden bu yana Ciner Medya Grubu'nda çalışan Balçiçek İlter de işten çıkarıldı. Gazetedeki köşesinden olan Balçiçek İlter işten çıkarılışını şöyle duyurdu:
"NE DİYEBİLİRİM ARKADAŞLAR"
Konuyla ilgili Twitter hesabından sitemkar bir açıklama yapan İlter, "28 şubat itibariyle gazete habertürk’teki yazılarım sonlandırılmıştır. Soranlara, yorum isteyenlere sevgilerimle:) ne diyebilirim arkadaşlar?" ifadelerine yer verdi.
MAGAZİN MÜDÜRÜ DE ÇIKARILDI
Gazete Habertürk kurulduğundan bu yana magazin müdürlüğü görevini üstlenen Memet Güler de işten çıkarıldı.
PAKİZE SUDA'YA DA KAPI GÖSTERİLDİ
Gazete Habertürk'ün aktüel yazarlarından Pakize Suda'ya da kapı gösterildi ve gazete ile ilişiği kesildi. Pakize Suda bir dönem Habertürk TV'de gezi programı tadında yayınlar yapıyordu.
HABERTURK.COM ALTAYLI'DAN GERİ ALINDI
Gülin Çelikler'in yönetiminde olan Haberturk.com geçtiğimiz aylarda Gülin Çelikler'in elinden alınıp Fatih Altaylı yönetimine verilmişti. Fatih Altaylı'dan beklediğini bulamayan yönetim, Haberturk.com'u tekrar Gülin Çelikler'e emanet etti. Bu operasyonun da tamamen patronaj kararıyla yürütüldüğü iddialar arasında.
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YAZIK!05 Mart 2013 19:17

    Zerre kadar insana değer vermeyen bir işletme.Herşey Ciner'in iki dudağı arasında.Bu kadar insanı kovuyorsun,senin işin gücün rast gider mi? Bence gitmez.Çünkü herkesi ekmeğinden ediyorsun.

  • dıngıl04 Mart 2013 22:36

    yıgıt bulutu mumla arayacaksınız ...

  • GAZETE Mİ,FOTO KLUP MÜ?04 Mart 2013 19:42

    HABERT OKUYAN VAR MI Kİ ZATEN,?MAGAZİN VE UYDURUK PİYASA YORUMLARI!

  • Halit04 Mart 2013 16:17

    Gülin mi? Başarı mı? O başarı Ufuk Güldemir'e aittir. Onun mirası üzerine bu başarı yakalanıyor.

  • :)04 Mart 2013 15:09

    ben şunu gordum. dönemi savunan kişi haberci olmuyor. gundemı-dönemi savunan biri, dönem gundem değişince işine son veriliyor. gerçek haberci-gazeteci ise hep biryerlerde kendıne yol buluyo... dikkat edin bi ?? yalaklar şuttttttttt.. çunku dönem bitti, vereceklerını verdiler, renkleri belli.. eee sizden bi fayda yok gule gule... ör:y.bulut

  • cc04 Mart 2013 13:43

    Vedat akgiray için ''en başarılı spk başkanı'' diyen ibrahim haselçinin işene son verilmesine sevimdim.

  • misafir 04 Mart 2013 13:24

    gazetecilik yapmak zorlaştı galiba