BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinHaberturk.com'da işten çıkarma dalgası----

Haberturk.com'da işten çıkarma dalgası

Haberturk.com'da işten çıkarma dalgası
12 Haziran 2015 - 08:01 www.finansgundem.com

Haberturk.com'da çalışan 3 personelin işine son verildi

Ciner Medya Grubu’nda seçim sonrası işten çıkarmalar hızlandı. Televizyon ve gazetede bir kısım kişiler işten çıkarılırken bu dalgadan Gülin Çelikler yönetimindeki Haberturk.com  da nasibini aldı.
Bazı editörlerin yönetici olmasıyla personel sirkülasyonu Haberturk.com’da 6 yıldır sürüyor. Sürekli personel değiştiren Haberturk.com geçmişteki çekirdek kadrosunu bir kısım yönetim yanlışlıkları nedeniyle kaybetti.
Haberturk.com’da görevli olan Türkan Tuğcuk, Selim Karahan ve Ezgi Kurt’un işine kurumdaki ekonomik küçülme ve daralma senaryosu nedeniyle son verildi.
İşten çıkarılan personelin tazminatlarının verileceği ve bu tazminatın gelecek ay hesaplarına yatırılacağı insan kaynakları tarafından beyan edildi.

ÖZGÜR UĞUR DA GÖNDERİLMİŞTİ!

Yılbaşınının hemen ertesinde editörken bir şekilde haber koordinatörlüğü görevine getirilen Özgür Uğur’un da işine son verilmişti. Aylarca birçok medya kuruluşuyla editörlük vasfı için görüşen Özgür Uğur iş bulmakta sıkıntı çekmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)