BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor Haaland, Dünya Kupası favorilerini açıkladı----

Haaland, Dünya Kupası favorilerini açıkladı

 Haaland, Dünya Kupası favorilerini açıkladı
15 Kasım 2022 - 16:33 www.finansgundem.com

Ünlü futbolcu Erling Haaland, Dünya Kupası'na katılamıyor ancak favorisi olan dört takımı açıkladı. Haland, hayalinin Dünya Kupası ya da Avrupa Şampiyonası'nda oynamak olduğunu belirtti.

Erling Haaland, Dünya Kupası eksikliğini hissediyor. Norveç'in Katar vizesi alamadığı organizasyona geri sayım sürerken Haaland, Premier Lig'e hazır dönmenin planlamasını yapıyor.

Yıldız oyuncu, Borussia Dortmund'dan Manchester City'ye transfer olmasının ardından 13 lig maçında 18 gol kaydetti. Dört Şampiyonlar Ligi maçında beş gol atarak Avrupa'nın en iyi forvet oyuncularından biri olduğunu gösteren Haaland, arayı boş geçmeyecek.

"Elbette Dünya Kupası'nda oynamayı isterdim ama şu anda gerçek bu; bunu yapmıyorum. Vücudumu ve zihnimi çok rahatlatacağım ve sonra antrenmanlara başlayacağım. Ne üzerine antrenman yapacağım? Bence özel bir şey yok, City'deki ilk aylarım oldukça iyi geçti, bu yüzden dürüst olmak gerekirse çok fazla değişiklik yapmam gerekmiyor."

HEDEFİ MİLLİ TAKIMLA BÜYÜK OYNAMAK

Norveç Milli Takımı, Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nu Hollanda ve Türkiye'nin ardından üçüncü bitirmişti. Norveç, Dünya Kupası'na en son 1998'de katılmıştı.

Milli takım kariyerindeki hedeflerini de aktaran 22 yaşındaki futbolcu, "Yapabileceğimiz en büyük şey ya bir Dünya Kupası'na ya da Avrupa Şampiyonası'na gitmek olacak. Tabii ki milli takımla hedefim bu. Bunun zor olduğunu biliyoruz ama umarım gelecekte bir gün orada oynayabileceğim." dedi.

FAVORİ TAKIMI DÖRT TANE

Haaland, 20 Kasım'da Katar'da başlayacak Dünya Kupası'nda favorilerin Brezilya, Arjantin, Fransa ve İngiltere olduğunu söyledi.

"Sadece bir tane söyleyemem çünkü çok fazla iyi takım var, yani evet, bu dört takım."

Messi'nin Haaland fedakarlığı

 

Katar'da Dünya Kupası öncesi sahte taraftar iddiası

 

Manchester City, Kupa'da Chelsea'yi eledi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)