BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGüvenlik zirvesinden operasyon kararı----

Güvenlik zirvesinden operasyon kararı

Güvenlik zirvesinden operasyon kararı
04 Kasım 2015 - 20:20 www.finansgundem.com

Yaklaşık 2 saat süren Başbakan Davutoğlu başkanlığındaki güvenlik toplantısı sona erdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında düzenlenen Güvenlik Toplantısı sona erdi. 

Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleştirilen ve saat 16.35'te başlayan toplantı, yaklaşık 2 saat sürdü.  

Operasyonlar hız kesmeyecek
Başbakanlıktaki güvenlik toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, bölücü terör örgütüne dönük operasyonlarının hız kesmeden devam etmesinin kararlaştırıldığı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kış şartlarında da operasyonların kesintisiz sürdürülmesi talimatını verdiği belirtildi. 

Başbakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Davutoğlu başkanlığındaki güvenlik toplantısının Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirildiği kaydedildi.  

Seçimin büyük bir olgunlukla ve sükunet içinde gerçekleşmiş olmasından duyulan memnuniyetin dile getirildiği toplantıda, Başbakan Davutoğlu'nun, bu süreçte gösterdikleri üstün çabalardan dolayı emniyet, jandarma ve devletin ilgili tüm birimlerine tebriklerini ilettiği vurgulandı. 

Yapılan yazılı açıklamada; 

"Terörle mücadele amacıyla yürütülen huzur ve demokrasi operasyonlarında son durum detaylı bir şekilde ele alınmış, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, bölücü terör örgütüne dönük operasyonlarının hız kesmeden devam etmesi kararlaştırılmıştır. Oramar, İkiyaka ve Dağlıca bölgelerinin terör örgütü mensuplarından temizlenmesinde sağlanan başarı ve Irak sınırı boyunca gerçekleştirilen harekatlar hakkında bilgi sunulmuştur. Sayın Başbakanımız kış şartlarında da operasyonların kesintisiz sürdürülmesi talimatı vermişlerdir." 

Açıklamada, toplantıda, Suriye'de yaşanan gelişmeler, sınır ötesinde IŞİD unsurlarına karşı yürütülen operasyonlar ve koalisyon güçleri ile birlikte yürütülen harekatın ele alındığı kaydedildi.

Başbakalık'ta yapılan güvenlik toplantısına Başbakan yardımcıları Yalçın Akdoğan, Numan Kurtulmuş, Cevdet Yılmaz ve Tuğrul Türkeş, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Adalet Bakanı Kenan İpek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, Başbakan Davutoğlu'nun Danışmanı Ali Sarıkaya, Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Vekili Ahmet Muhtar Gün, Jandarma Kurmay Başkanı Korgeneral İbrahim Yaşar, Genelkurmay Harekat Başkanı Korgeneral Bahadır Köse, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu katıldı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)