BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarGüvenli liman talebi sayesinde kriptolar yükselişte----

Güvenli liman talebi sayesinde kriptolar yükselişte

Güvenli liman talebi sayesinde kriptolar yükselişte
31 Mart 2023 - 08:13 www.finansgundem.com

Bitcoin ve kripto paralar hala güvenli liman olarak talep görmeye devam ediyorlar. Bitcoin'in piyasa değeri 545 milyar dolara yaklaşırken, kripto para pazarının toplam değeri 1,18 trilyon dolara yükseldi.

ABD'de SVB ve Signature Bank'ın batmaları sonrasında yaşanan bankacılık sektörü geriliminde güvenli liman olarak talep gören kriptoparalar, bankacılık sektöründeki kargaşa yatışsa da bu talebi almaya devam ediyorlar.

Bitcoin fiyatı 29 bin doların üzerinin test edilmesinin ardından hızlı bir geri çekilme yaşasa da şu sıralarda 24 saat öncesine göre yüzde 0,16 artışla 28 bin 197 dolardan işlem görüyor.

Coin Market Cap verilerine göre Bitcoin'in piyasa değeri 545 milyar dolara yaklaşırken, kriptopara pazarının toplam değeri 1,18 trilyon dolara yükseldi.

ABD'de Senatör Elizabeth Warren'ın yeniden seçilmek için yapacağı kampanyada kripto sektörüne odaklanacağı yönünde yaptığı açıklamalar da bu sabah piyasayı etkiliyor.

Kriptoya baskı, yatırımcıları huzursuz ediyor

 

Avrupa kripto para işlemlerine sıkı denetim istiyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)